Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vikus

    tag

    Sziasztok!

    Van egy SAMSUNG NP700Z5C-S01HU típusú notim.
    Teljesen jól szuperált eddig, mindig kapott frissítést. Vigyáztam rá, mint egy hímes tojásra. Kivéve Windows 8-ról 8.1-re nem frissítettem.
    De minden mást igen. Bios-t is. Elvileg bedobta anno a szoftverfrissítő progi, majd feltolta.. Eddig nem is lenne baj. Csak.
    Igaz, hogy van egy "DVD" író a gépbe, de nem használom, soha nem kell, mert másik géppel oldottam meg stb.. eddig, mert a másik gépembe meghalt és most kellett volna írnom lemezt.
    Ami a gépembe van egy MATSHITA DVD-RAM UJ8A7AS típusú író-olvasó és úgy "szippantja" be normál esetben a lemezt.
    Ennyi nagyjából a felvezetés. Ritkán használtam, írni is, szóval nem mondhatni, hogy agyonhajszoltam.
    Nem megy. Semmi. Nem veszi be, próbálgattam "erőszakosabban is" -- persze kulturáltan, de semmi. Se üreset, se írottat, se gyárit, se gyári zenét. Semmit.. egyszerűen nem ad még hangot se. Tehát még indításnál se pörög fel vagy nyikkan. Gondoltam be próbálok lépni a bios-ba, hogy hátha valami át lett állítva vagy valami, de oda se nagyon tudok.. Igaz ritkán használtam, így még azzal is probléma van, hogy előjöjjön melyik gombbal is kellene belépnem. F2-őt nyomogatom bőszen, de nem reagálja le, F4-el valami recovery-s windows rendszerű valami jön be, F10-el boot menü. Szóval most próbálgatom a gombokat nagy láma módjára, hátha be tudok lépni, (annyi megjegyzés lenne, hogy a lapos manuáljába le van írva, hogy "F2"-vel lehetne belépni a bios-ba, de frissítés esetén változhat is, semmi több infó)....
    Anno bővítettem egy plusz memória modullal a gépet, simán felismerte nem volt baj, bios-ba is tudtam lépni... szóval akkor még okés volt, nem tudom hogy utána frissített-e.
    Na mindegy.. 1 szónak is száz a vége... Kétségbe vagyok esve, hogy valami nagy a gáz.
    Tudtok nekem segíteni valamit, hogy mit tudnék csinálni???.... :( :(

    PLS help me!!!!! :U :U

Új hozzászólás Aktív témák