Hirdetés
Aktív témák
-
Exike
csendes tag
válasz kovsol #35684 üzenetére
Nem rosszindulatból írtam és nem is rád értettem, de vannak sajnos olyanok akik kevesebb toleranciával rendelkeznek.
Egyébként már nyitottak olyan edzőtermeket is ahová nem ciki bemenni még pocakosan sem éppen az amatőröknek szánva.
Tehát hajrá!"Mindig kell valami EXTRA..."
-
Lirion
addikt
válasz kovsol #44382 üzenetére
Ha még van rá lehetőség, korizni menjetek el, utána lehet beülni forró csókit (vagy ha még lehet vhol, forralt bort, de ennek már eléggé elmúlt a szezonja ) inni, aztán séta vmi kellemes helyen. Persze ha szar idő van, akkor muszáj lesztek beltéri programot választani, akkor javaslom a zöld teknőst vagy teapalota a potalához nevü teázót, esetleg a ráday utcában nézzetek szét, dugig van fasza helyekkel.
Ha alacsony költségvetésű programot akarsz, akkor tudom ajánlani még a ruha próbálgatást. Plázákban, vagy akárhol máshol bejárni egy rakás boltot és a jó és/vagy röhejes cuccokat felpróbálni, közben fényképezgetni baromi jó időtöltés, sok vidám percet szerezhettek és van lehetőség közel kerülni testileg és lelkileg is egymáshoz. Ráadásul a "vásárolgatás" közben be lehet ülni egy kávéra vagy enni egy hotdogot.
Aktív témák
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs