Hirdetés
Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
-
Louro
őstag
válasz frame>24 #28020 üzenetére
Eskü sajnállak én is, mert ha csak egy nő lenne, még azt mondom oké, de téged tömeg bombáz Ha még lenne jegygyűrűd, a férfifaló tuti már kulcsrazárta volna egyszer az ajtót Duuuuurva helyzet, az már biztos
Bár lennék a helyedben, mert a férfifalót kiküldeném jó messzire valamiért, aztán a bociszemű mellé leülnék segíteni és kiváncsi lennék a reakcióira.
Ha jól értem, csak felügyelsz, szóval nem tanáruk vagy, na meg elmúltak 18 évesek, szóval egy próbát megér.
De ha kell segítünk a 4 lányt leredukálni 1-re....csak írd meg a másik 3 nevét és így csak az marad, aki neked a legjobban bejönMess with the best / Die like the rest
-
zoltanz
nagyúr
Tudom én is voltam hasonló helyzetben, borzasztó "kín" .
Én könnyen szerelembe esős típus vagyok, akár egy éjszaka elég, ezért azt javaslom ha csak gerincre akarod vágni valamelyiket akkor úgy csináld, hogy váljanak el útjaitok gyorsan helyeztesd el a csajt, vagy te költözz el utánna. (sajna ilyen világban élünk ezt el kell fogadni, ha nem akarsz begolyózni, vagy elsilányosodni)
Mert tudod, ezek a fiatalok még élni akarnak úgysem cövekelnének le nálad, sajna, csak fájdalom lenne belőle.Ui: Egy férfinak mindig tudnia kell választani határozottan dönteni.
[ Szerkesztve ]
-
hejesírásó
senior tag
jézusom!
nem irigyellek, nekem már az is idegbaj, és sok a jóbol ha egy nővel megy a flörtölés munkahelyen, de ha még több is akad, és van köztük olyan ki még jó játéknak is nézi a dolgot és csakazért is csinálja a fesztivált....menj el betegszabira
van itt vki távkapcsolatban?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest