Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
válasz Sirandrish #10185 üzenetére
a gyerek elvan most az xbox360-al, tengernyi cucc, wii u megporosodna.
tény, hogy itt igényes játékok vannak és nem pc átiratok, de a mennyiség kevés.
ha az nx-re jönnek értelmesebb cimek, pl. mariokar 10 1080p, akkor wii u egyetlen ütéssel megy a túlvilágra.
-
horkovy24
senior tag
válasz Sirandrish #10185 üzenetére
Elnézést hogy beleszólok de attól függetlenül hogy már Wii U-m nincsen azért olvasgatom még ezt a fórumot is. Írtad hogy a Donkey Kong Country Tropical Freez számodra csalódás volt és ahogy a szavaidból kiveszem a nehézsége miatt. Nos szerintem aki annak idején a Snes korszakban tolta ezeket a Donkey Kong Country játékokat az tisztában van vele hogy ez a játék tipikusan a hardcore játékosoknak készült tehát annak idején is vért kellett izzadni ha végig is akartad játszani. Ezt nem kötözködésből mondom. Hogy őszinte legyek veled elárulom hogy amikor nekem Wii U-n megvolt én is 150%-ra tudtam végigjátszani és nem tovább. Onnantól kezdve a nehézsége miatt úgy voltam vele hogy ezt itt így nekem abba kell hagynom a gép és a játéklemez épsége érdekében. Azt is említetted hogy a Super Mario Galaxy sorozatot igazán folytathatták volna a Wii U-n is. Nos erre csak annyit tudok mondani hogy teljes mértékben egyet értek veled! Ha ezt a szériát folytatták volna akkor a gép a mai napig meg lenne és soha nem is adtam volna el. Ez a Galaxy széria össze sem hasonlítható ezzel a 3D World játékkal amit a Wii U-ra kiadtak. Nekem nem tetszettek a 3D Worldben ezek a 2-3 perces pályák és a Galaxy-hoz képest a teljes fantáziátlanság. A fantáziátlanság alatt azt értem hogy 2-3 perc alatt odaérsz a zászlórúdhoz lecsúszol rajta és vége a pályának. Meg aztán a 3D Worldnél sem volt igazán olyan nagy szerepe ennek a Gamepadnak 1-2 pályát leszámítva. A lényeg az hogy véleményem szerint ha szívünkre tesszük a kezünket nyugodtan kijelenthetjük hogy a Galaxy ezerszer ötletesebb és mérföldekkel jobb volt mint ez a 3D World.
Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)
-
horkovy24
senior tag
válasz Sirandrish #10199 üzenetére
Hát ha snes-en gond nèlkül vègigjátszottad akkor lehet azóta veled lett a problèma. El kazuálosodtál hogy magyarosan írjam. Mivel a DK jatèkok annak idejèn sem voltak könnyűek sőt szerintem mondhatom azt hogy ennèl nem voltak könnyebbek. Csak ott mèg nem volt hard mód meg 200%-os vègigjátszás.
Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #10207 üzenetére
Jaja. Engem is a gyerekek zavartak. Főleg azzal, hogy simán előbbre jutottak, mint én nagy küzdelemmel...
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
ayo
veterán
válasz Sirandrish #10207 üzenetére
co-opban pont ezért nehéz a DK, mert nagyon pro arc kell, hogy legyen a másik is, simán lehet hogy az volt a gondod ja
http://jateknaplo.blog.hu
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sirandrish #10227 üzenetére
Nem beszólni! Amúgy meg 14, de ki számolja! Az egészben az a meglepő amúgy, amit Dave is mondott, hogy új franchise-ról van szó. Ezért respect neki, de komolyan!
Live-Die-Respawn
-
Agyzuzo
addikt
válasz Sirandrish #10236 üzenetére
Vaó. És vajh a játékokhoz kapott lekaparható kuponkódokat is meg fogja enni a rendszer vagy azok mind mennek a bukó dobozba?
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
ldave
félisten
válasz Sirandrish #10238 üzenetére
Szerintem azt már kivezették, az fel nem használt kódokat nem hiszem, hogy az új rendszerben lehetne majd aktiválni bármi módon is.
A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
válasz Sirandrish #10236 üzenetére
My Nintendo will be available in the following countries from March: Great Britain, Ireland, France, Belgium, Germany, Austria, Switzerland, Poland, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Cyprus, Luxembourg, Spain, Portugal, Italy, the Netherlands, Denmark, Norway, Finland, Malta, Greece, Sweden, Estonia,
Hungary,
Slovenia, Slovakia, Romania, Lithuania, Latvia, Russia, South Africa, Australia, New Zealand, Japan, the US, Canada, Mexico and Brazil.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #10244 üzenetére
A gyűjthető szarokat elvileg nem kell angol címre szervezni
De akkor mán legyen HUN eShop is, he?[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Faterkam
addikt
válasz Sirandrish #10250 üzenetére
Megvettem én is a kölöknek, De! Amiket leírtál teljesen egyetértek vele! Talán egyszer ha játszott vele, (a 3Ds.-es résszel napokig elvolt, hogy mást be sem kapcsolt) Én nem vagyok arról meggyőződve, hogy érdemes volt megvásárolni!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
leeka
tag
-
leeka
tag
-
Faterkam
addikt
válasz Sirandrish #10289 üzenetére
Na jó, de TE meg is kaptad még ünnepek előtt
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Faterkam
addikt
válasz Sirandrish #10295 üzenetére
Ha nem veszem át, ma sem lenne Wii U.-nk. Nem sok választásom volt, a keret véges volt!
-
leeka
tag
válasz Sirandrish #10303 üzenetére
Gamepad nélkül csak egy szimpla wii, még a settingsbe se tudok bemenni
Talán le kéne frissítenem, de így nem tudom
Játékok se olcsók, pedig engem csak a MK8 és a SSB érdekel az már kapásból 30.
4 üzletbe voltam adapterért, volt amelyik a wii-s 12V-os tápot akarta rámsózni, hogy jó hozzá...
Végül a ......szervizénél vettem arany árban (10k) egy full utángyártott adaptert, és kb a doboz nehezebb volt mint az adapter.(szerintetek ezt visszaveszik? )Ezt nem kicsit benéztem
Játék a gépben: Sports Connection
Jobb ha b.nőm meg se tudja ezt az egészet
[ Szerkesztve ]
Fear the future !
-
leeka
tag
válasz Sirandrish #10305 üzenetére
Így van, nem 1x volt már ilyen lecsapásokkal szerencsém, talán ez az első amiből lehet minuszban jövök ki :S
Fear the future !
-
mirci18
addikt
válasz Sirandrish #10308 üzenetére
Wii-re az alap dolgok olcsók.
Ha meg only Nintendos cím kell azt nem a boltból veszem hanem ahol van ha kell külföldről.
Azért egy dolgot ne felejtsünk el.
Míg egy wii u játék 8-10 körül van most ez nekem wii-ből max 6 e ft.
Nyilván van olyan wii-s játék ami ennél drágább lenne de nem nagyon találkoztam ilyennel.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
g@bo
nagyúr
válasz Sirandrish #10316 üzenetére
és a wii gyakorlatilag egy kihalt konzol.
mondjuk a wii u is.ahhoz képest pofátlan áron dolgozik a nintendo, de ez igaz a letölthető vc tartalmakra is.
-
mirci18
addikt
válasz Sirandrish #10316 üzenetére
Nem mindenki milliomos.
Ezért mivel vannak fontosabb dolgok az életemben nekem megfelel a wii.
A wii u az ára miatt ameg egyebek miatt a kutyának sem kell.
Wii bezzeg pörög.
Ha szétnézel az apróhirdetési portálokon 20 wii-s játékra jut 1 wii u-s mivel kevesen veszik meg az új wii u-s játékokat és kevesen adják el tartják az árukat.Másrészt azért nem mindegy hogy egy játék 6 vagy 8 vagy 10 k.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz Sirandrish #10325 üzenetére
Izlések és pofonok.
Nekem fontos az ár érték arány.
Nem mondtam hogy burzsuly vagy vagy bármelyik wii u-s tag és csak azt mondtam el hogy én hogy döntöttem.
az hogy Ps3-ra mennyi egy játék mutatja azt hogy mennyire értékállóak.
Mert ha annyira jó lenne egy ps3-as játék mint egy Nintendo cím akkor tartaná az árát.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz Sirandrish #10328 üzenetére
Nekem ár érték arányban azért volt jobb a wii mert az 15 e ft volt nem 60 e ft.
Ráadásul nekem a wii-gamecube játékok voltak a fontosak.
Van még vagy 10 gamecube játékom amiket alkalomadtán előveszek.
Ahhoz ez a gép tökéletes.
Ha lejjebb megy az ára a wii u-nak gondolom ha kijön az új generáció mindenképp megveszem.
Addig ráérek.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
tassyu
tag
válasz Sirandrish #10308 üzenetére
Ezeket az "igazán jó címeket" sorold már fel kérlek. Szeretnék rájuk keresni.
-
tassyu
tag
válasz Sirandrish #10334 üzenetére
Ez mind beszerezhető itthon is. Azok érdekelnének amik itthon nem beszerzhető, nagy címek.
-
japunk
aktív tag
válasz Sirandrish #10342 üzenetére
Hol szereztétek egyébként? Melyik üzletből?
The owls are not what they seem.
-
tassyu
tag
válasz Sirandrish #10340 üzenetére
Éppen azért vagyok kíváncsi, mert nem ismerem. Youtube-on mindenről van gameplay.
Ha pedig valami megtetszik, esetleg megrendelem külföldről. -
japunk
aktív tag
válasz Sirandrish #10373 üzenetére
Reggel a hivasara keltem, szoval az uzsoras eselyes. Amugy mindenkepp atnezem mielott fizetek erte. Majd irok a fejlemenyekkel.
-
japunk
aktív tag
válasz Sirandrish #10377 üzenetére
Koszi! Ez a Xenoblade "nagyban" meg nagyobb epic!
-
japunk
aktív tag
-
tassyu
tag
válasz Sirandrish #10409 üzenetére
Mi az a TP?
-
Linkh
tag
válasz Sirandrish #10413 üzenetére
Nálam az a gáz, hogy nem tudom, hogy kitől rendeltem elő.(egyáltalán előrendeltem? ) Emailek közt nem találtam semmit. Valaki majd csak elküldi.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
válasz Sirandrish #10455 üzenetére
Jó hát a BF dlc és a Call of Cthulhu hír tényleg fontosabb, biztos majd csak később jön.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Sirandrish #10457 üzenetére
Ezt úgy mondod, mintha hetente finganá el magát a Nintendo valamivel kapcsolatban, amiről érdemes írni. A harminc éves Zelda új epizódjáról is lényegében annyit tudunk, hogy jön valamikor, NX-ről is még mindig csak pletykák vannak...
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #10462 üzenetére
Nománohejno.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sirandrish #10457 üzenetére
Lesz holnap egy rövid hír róla, de cikk nem lesz. Miért? Mert nem érdekli az olvasókat. Az utóbbi 1 évben próbáltam több N-es hírt leírni, de nem kattint rá szinte senki. Én megpróbáltam, de ennek így sok értelme nincs, hogy mindig csak, az a max 10 ember szól hozzá (jobb esetben) az N-es hírekhez.
Viszonyításképp:
A legutóbbi N-es hírre (A Zeldásra) mindössze 500 lehívás/kattintás/oldalmegnyitás érkezett, 1 hónap alatt.
A PC-s, Xbox-ox, PS4-es híreknél 2-3 ezer lehívásnál vagyunk 1-2 nap után, de pl az 1. VH-s BF5 már közel van a 10k-hoz.
Le lehet vonni a következtetést. Próbálok mindenkinek megfelelni, de az itt lévő pár emberen túl ha mást nem nagyon, vagy alig érdekelnek az N-es hírek, arról nem én tehetek.
Ennyit szerettem volna csak. Köszönöm.
(szerk: Arról meg nem is akarok beszélni, hogy próbálok néhanapján egy-egy japán játék hírt is lehozni, erre a hsz-ek többsége arról szól hogy ez nagyon Japán meg hogy mi ez xar. Igen gondolkodom rajta, hogy ezeket is csökkenteni fogom majd)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #10409 üzenetére
Csekkoltam, ott a neved. Szerdán már a boltban lesz a guriga (lsd Toilet Paper), ha minden jól megy.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz Sirandrish #10477 üzenetére
10 percre van a melóhelyemtől, azért szoktam onnan amúgy konzolstudiót szeretem, mert azok hívnak intézkedek meg minden és nem nekem kell könyörögnöm ha több millió rupee-ért akarok nintendo cuccokat
-
ayo
veterán
válasz Sirandrish #10479 üzenetére
lakásomtól kb. 1 percre van egy 576 bolt... hasonlóan érzek
-
japunk
aktív tag
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz Sirandrish #10493 üzenetére
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
g@bo
nagyúr
válasz Sirandrish #10503 üzenetére
olcsóbb kéne, csak a gém.
-
g@bo
nagyúr
válasz Sirandrish #10506 üzenetére
16k ért multipakk, láttam. de én beérném ajátékkal, only.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz Sirandrish #10506 üzenetére
A díszdoboza szerint nincs benne poszter. Külön ezrest meg nem ér, régen búcsúban forintokért lőttük ezeket.
-
ayo
veterán
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #10509 üzenetére
A játék szerdán érkezett a boltba, csütörtökön postázták. Ma jött meg a poszter, kaptam HW Legends-eset is Intézem neked, ha elfogyna, megkapod az enyéimet
De ezzel együtt nem kizárt semmi a mai világban, gondolom a posztereket nem fogják postázni külön...[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #10516 üzenetére
Tudtam, hogy kitalálod - viszont nem olyan(ok) a poszter(ek), mint a képen, azt hiszem - illetve Link-est nem láttam...
[ Szerkesztve ]
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz Sirandrish #10509 üzenetére
Csak most vettem észre, hogy a TP mellé kaptam én is egy kis bónusz ajándékot. A doboz aljára-belső oldalára volt egy fehér papírlap hajtva, eddig csak azt hittem, hogy valami bélést szolgál. Most, hogy a dobozt össze akartam hajtani, derült ki, hogy a másik oldala már nem annyira fehér és hogy nem is egyetlen papírlap van ott... Kiderült, hogy kaptam két nagy A4-es méretű matricát a Gamepark-tól. Hogy mit fogok velük kezdeni nem tudom, de mindenesetre kellemes meglepetés ért most.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz Sirandrish #10522 üzenetére
Dolgozni voltam, anyám vette át (futár hozta). Minden a kartondobozban volt, azt viszont én bontottam már fel.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz Sirandrish #10524 üzenetére
Elnézést, hülyeséget írtam. A TP-t a Gameshop-tól vettem, ők rakták bele a matricákat. A Gamepark a Bravely Second gyűjtőit küldte, ahhoz ők prospektusokat és nintendós csomagoló papírt adtak. Eredetileg a GS-tól rendeltem elő a Bravely-t is, de a Gamepark-nál már készleten volt, mire ők visszajeleztek, így azt visszamondtam náluk. De amúgy korrektek voltak, ha egy-két nappal előbb jeleznek, tőlük veszem meg azt is.
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #10527 üzenetére
Na ilyenek nem voltak a GP-ban. De a két plakátod (TP és HWL) nálam van
OFF: folyamatos vendégjárás van, az egyik vendég gyerek 4:0-ra gyalázott FIFA-ban ONEladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest