Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    válasz koncsik #10987 üzenetére

    - Sziasztok, Dani vagyok.
    - Szia Dani!
    - Nem igazán mondanám magam függőnek... de késztetést értek arra, hogy MMORPG-kkel játsszak, lehetőleg minél többel. Immáron kilenc éve WoW-ozok és az első kiegészítő előtt kezdtem érezni, hogy ez nekem kevés, kell a változatosság. Elkezdtem más MMO-kkal is játszani, EVE Online-ban mai napig aktív vagyok, első napon vettem meg a Warhammer Online-t és a szerverek leállításáig előfizettem. Három évig LOTRO-ztam és szintén első naposan kezdtem bele a Riftbe, Aionba, Star Trek Online-ba, SW:TOR-ba, a felújított FFXIV-be, az Elder Scrolls Online-ba és a mai napig rendszeresen játszok mindegyikkel. Akkor éreztem, hogy ez sok és abba kellene hagyni, amikor kezdtem az új, három monitoros csúcskategóriás PC-men kitolni a határaimat. Hatalmas lelki sokk ért, amikor a heroic raid miattam úszott el, mert pár másodperccel később gyógyítottam a tankunkat, mert a második monitoron láttam, hogy az EVE-ben a bányászhajóm drónjai véletlenül megtámadták a seekereket, a LOTRO-ban végzett a karakterem a craft listával, a klántársam küldött egy Skype üzenetet, hogy megnyílt egy elég komoly Rift a capital mellett, tableten pedig rope-ig húztam a 12. kört a HeartStone-ban.
    - Hát ez... nagyon komoly történet, Dani. Hogy tervezel ezen változtatni?
    - Igyekszem egyre jobban elszoktatni magam a játékoktól. A mára free-to-play MMO-kban nem hosszabbítottam meg az előfizetésem, WoW-ban megvettem az első Tokenem, EVE-ben pedig beaktiválom pár PLEX-et, amiket eddig csak gyűjtöttem befektetés gyanánt és hat évnyi PLEX van az accountomon, HearthStone-ba pedig már két hete nem vettem kártyacsomagot.
    *szolid taps*
    - Várj, biztos, hogy ez elég? Ha jól értem, akkor csak anyagiakban húzol határt. Mi lenne, ha pár játékkal nem játszanál?
    - Attól tartok, hogy ezt nem tehetem, Dave. Mindjárt itt a WoW: Legion és még három karakteremnek kevés az iLvl gearje. EVE-ben nyakunkon a Citadel kiegészítő és elkezdtük gyűjteni a nyersanyagot és építenem kell Titánokat a védelmére, mint gazdasági miniszter a cégben. HearthStone-ban most jobban rá kell állnom a gold farmolására, hogy nem fogok csomagokat venni, LoL-ban még küzdenem kell, hogy Diamond 1 ligából felkerüljek Challengerbe a szezon végéig, World of Tanksban ingyen lehet egy prémium tankot megszerezni és számításaim alapján 128 menetet kell még játszanom hozzá 1900WN8 értékelés felett, a többi MMO-ban meg pár funkció inaktív lett előfizetés nélkül, ami szintén megnehezíti a dolgom.

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák