Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    válasz crey #11586 üzenetére

    Bazz, a spílertévét (milyen név ez, te jó ég) meg elő se hozd, mert úgy felb@szom az agyam, hogy megint egy hét kell, mire lenyugszok. :((( Rákészültem a szezonra, hogy végre talán valami jó is jön a MU-nél a Moyes / van Gaal ámokfutás után, erre vadászhatom az ócska streameket, ha élőt akarok.

    De tökéletesen leírtad, hogy milyen most a PL közvetítése. SD-ben, az ország pár százalékának, vbox-ban bohóckodó böszmékkel, meg két "kommentátorral, nulla körítéssel (plusz ugye tudjuk, milyen pénzből). Kész, már fel is húztam magam. :W

    Az első bekezdésedre:

    Nekem még kevesebb olyan közvetlen ismerősöm van, aki aktívan követi az NFL-t, pedig térítem őket ezerrel, de valahogy nem viszi őket rá a lélek. Unalmas, vontatott, bonyolult, meg ilyeneket hoznak fel. Hiába mondom nekik, hogy ássák kicsit bele magukat mélyebben (a játékba, a szabályokba, a gazdasági, meg marketing részébe, meg az egész kultúrába). Nem.

    No és akkor ennek tökéletesen ellentmond, amit torrenten látok. Úgy a legnépszerűbb, legtöbb letöltést hozó sportanyagok az NFL meccsek (plusz a kapcsolódó GD, HK, TT), hogy a többi csapatsport a fasorban sincs hozzájuk képest. Sehol. Úgyhogy azért országos szinten szerintem nem olyan rossz a helyzet. Legalábbis remélem, hogy így van, és nem jut pár év múlva az NHL sorsára.

    Ami meg a sport1-2-t illeti: Mintha hallottam, vagy olvastam volna valami olyasmit, hogy úgy olcsóbb nekik a jog, ha élőben egy olyan csatornán adják a meccseket, aminek kisebb a (HD-s) lefedettsége az országban, vagy valami ilyesmi. De ez meg akkor öngól, nem?

    Mindegy, örülök, hogy egyáltalán van. Bár ettől még a paraszt hozzáállást, vagy inkább hozzá nem állást nagyon nem díjazom. :(((

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák