Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    őstag

    válasz opr #6414 üzenetére

    Rosszabb volt, amikor elkezdték javítgatni a játékot. Mert megpróbálták visszaültetni a nyeregbe az előző generációs konzolokat. Abba a nyeregbe, amiben sosem ültek...cserébe ugyanazt a butított és hibás sz@rt kapta a Series és a PS5 is. Amihez további problémák is jöttek.

    Engem marhára zavart az előttem kirajzolódó grafika. Vagy az, hogy a távolban egyes elemeket kb. fél másodpercenként rajzol újra...vagyis kb. villogott. Aztán jöttek olyan dolgok, hogy előkaptam a fegyvert és nem jelent meg hozzá a grafika...stb.

    Ezeket a problémákat azóta nagyjából helyretették. Az hogy valóban kész van a játék...nos, erre nem lehet igennel felelni. Az biztos, hogy jobb lett.

    Én amúgy azt gondolom, hogy akinek tetszik ez a hangulat, környezet, és beszívja a sztori a videók, leírások alapján, annak érdemes rápróbálnia. Mert például én sem bántam meg, hogy az elején ennyi órát belevertem.

    Bizonyos dolgokban olyat nyújt, amit semmi más. Más dolgokban pedig annyit sem, mint más játékok. Csak nem szabad nagy elvárásokkal nekiállni, és tényleg élvezetes perceket tud nyújtani.

    [ Szerkesztve ]

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák