Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman.
senior tag
válasz shapphire #39184 üzenetére
Szia!
Táp, hdd/sdd, memória amiket elsőre ellenőrizned kellene.Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
batman.
senior tag
válasz shapphire #39186 üzenetére
Ha van haver ismerős gépében tutira jó táp, akkor kérd kölcsön és azzal próbáld. Nyilvánvalóan, ha a kérdés felmerült "mivel/hogyan?" akkor más lehetőséged nem nagyon van a táp ellenőrzésére.
Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
batman.
senior tag
válasz shapphire #39190 üzenetére
Bár utoljára is a reinstall oldotta meg a problémát. Ha ugyanez volt a probléma, akkor nem oldotta meg, csak ideiglenesen.
Eddig jól ment. Ez kivétel nélkül igaz a hibás eszközök 99%-ra, a maradék 1%-nak már volt előtte nyűgje.Ha a hdd régi, elképzelhető hogy elhasználódott egy része. Tételezzük fel, hogy egy 500 Gb-os 5-6 éves hdd-ről van szó. Amikor a win -t újratelepíted, 2 részre kéne formázni 100Gb + maradék. És a telepítésnek a maradékot kellene megadni célnak. Amikor kész, az lesz a c:\, a 100Gb -ot formázás után pedig használhatod tárolásra. Amennyiben a HDD a ludas.
Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
batman.
senior tag
válasz shapphire #39192 üzenetére
Akkor viszont, amikor teszed fel a win-t, azt a részt amin volt formázni kell!
-
batman.
senior tag
válasz shapphire #39322 üzenetére
Szia!
Itt próbálkozz először, azok a srácok kenik-vágják a témát. Ryzennél ez nem olyan egyszerű sajnos.(#39323) Pörp Biztos AHCI –ban van a sata? Majdnem ugyanilyen lappal találkoztam hasonló problémával, ideiglenes megoldásnak egy dupla külső merevlemez dokkoló lett befogva. Mivel a hdd konfigot megjegyezte, a gépbe került 1 ssd és egy hdd, a dokkolóba pedig amik csereberélve voltak. Ha jól tudom vagy 2 éve megy „hibátlanul”.
(#39324) Darabokra Ahogy Csicsó82 úgy én is zárlatra gondolok. A táp ellenőrzésével kellene kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest