Hirdetés
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- PlayStation 5 Pro teszt
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
shotika
őstag
Na igy fest a proci kiveve. Az vmi kosz lesz rajta, vszeg a pasztarol kerulhetett oda.
Meg mintha a foglalatba is kerult volna bal felul.
[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
nagyúr
-
makoss
veterán
válasz jokeph #49700 üzenetére
Nem tudom, ezt már csak az tudhatja aki benne van ebben és feltette, én nem értek hozzá, lényeg, hogy most kop kop megy
#49701 KROK640 És akkor mi változott volna?
Nem nyúlok a Bioszba sosem, de a gépházba sem.
De gariban megcsináltákKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Gabengocia
tag
Sziasztok!
Processzor - AMD RYZEN 9 7900X 4.70GHZ AM5 BOX 100-100000589WOF
Alaplap - ASROCK A620M PRO RS
Ház - COOLERMASTER MasterBox Q300L ablakos fekete
Videokártya - ASUS PH-RTX3050-8G GEFORCE RTX 3050 8GB GDDR6 PCIE
Memória - 128GB 4db. KINGSTON FURY 32GB BEAST DDR5 5200MHZ CL36 KF552C36BBE-32
Tápegység - COOLERMASTER ELITE NEX W700 700W
Merevlemez - TOSHIBA P300 2TB 3.5" 5400RPM 128MB SATA HDWD220UZSVA
SSD - KINGSTON 1TB NV2 M.2 PCIE M.2 2280 SNV2S/1000G
Processzor hűtő - ID-COOLING ZOOMFLOW 240 XT SNOWIponos össze rakás.
A hiba a következő :
Archicad-ben elkezdtem betölteni egy egész projektet 3d-ben, és fél perc múlva jött is a
Újraindul a gép, mintha reseteltem volna, vagy áramkimaradás lett volna.Ebben a hiba kérdésében szeretném kérni a segítségeteket.
Üdvözlettel
Gab[ Szerkesztve ]
-
codec
senior tag
válasz Gabengocia #49705 üzenetére
Eseménynapló mit mutat?
Esetleg egy ram teszt futtatás mit mutat?Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
KROK640
nagyúr
WOW, durva proci és RAM mennyiség (gondolom az építészeti szoftver miatt kell)
A project betöltésekor mindig ez történik, vagy csak egyszer történt? más projectnél is ezt csinálja vagy csak egynél?
Nincs-e az újraindulás előtt egy gyorsan felvillanó kék képernyő?Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
nagyúr
Üdv !
Eléggé alsópolcos az a lap, a 7900X-et igazából limitálja a lap VRM-je.
Hogy van beállítva a CPU és a RAM ?#49708KROK640: nagyító alatt, remegésmentes kéz+tűcsipesz és sok türelem.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Gabengocia
tag
-
Gabengocia
tag
válasz Gabengocia #49711 üzenetére
Nem az én gépem és korábban egy rx6700 volt benne de az nem volt 100%-ig kompatibilis mert ncidia Cuda kellett. Mióta meg van 27 szer volt ilyen hibája. A régi kártyával is. Sajnos nem is én építettem, így itt a fórumokon sem lett véleményezve.(ipon művek) Eddig azt találtam hogy ebbe az alaplapba a processzor régen támogatott volt 170 wattal most *-os de rajta van a listán és ebből kifolyólag csak kevesebb teljesítmény érhető el a benchmark szerint 130 Watt. Sajnos a memória 4 db egyforma nem duál. Lehet majd ki vetetem csak eggyel mit produkál.
A processzort meg a ramot csak bioszba lehet visszább szabályozni?
Még beszámolók mire jutottam. -
Gabengocia
tag
válasz Gabengocia #49712 üzenetére
Na gyötörtem tovább a gépet 130 140 watt volt a legnagyobb gpu+CPU fogyasztás. Az alaplapi videó driver ami nem volt jó. Ezt frissítettem. Teszteltem rendereltem és mikor zártam be a progikat már nem tesztelés alatt indult újra már a ventik sem pörögtek.
[ Szerkesztve ]
-
Gabengocia
tag
válasz Gabengocia #49713 üzenetére
A következő gondolat támadt a tulajdonosnak hogy cserélne benne alaplapot tapot, akkor megoldodna a gondja erre viszont nem tudom a választ. Hiszen vissza fogta az alaplap a procit. Milyen alaplap lenne neki jó erre még 100.000 forintos kategóriát láttam. Ramjai nem dualok engem zavar és nem tudom hogy számít-e? Szívem szerint iponhoz küldeném csak akkor nem tud dolgozni rajta... Ördögi kör. Bioszba alul vezéreljem a procit meg a memóriát? Vrm alaplapi szenzor alapján nem melegedett... Köszönöm Hogy el olvastátok.
-
nagyúr
válasz Gabengocia #49714 üzenetére
Szedáld le a procit BIOS-ból (adj neki 120W-os PPT-t), aztán próba, rosszabb nem lehet mint most.
RAM: mifélék vannak benne ? (db, méret, freki)
A kérdéses progit nem ismerem, hogy profitál-e a ram sávszélből (szerintem ebből minden profitál valamennyit) vagy csak a sok memóriából.Az integrált VGA-t ha nem kell, akár le is tilthatod, legalább nem kavar be legközelebb (nem a lapon van hanem a prociban).
[ Szerkesztve ]
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
nagyúr
válasz Gabengocia #49716 üzenetére
csokiegyformák, akkor mire gondoltál hogy nem dual-ok ?
#49718Gabengocia: mármint hogy nem 2 modul van hanem 4 modul ?
Mert az esetek túlnyomó többségében valóban a 2 modult ajánlják, mivel azzal magasabb ramfreki érhető el, bár mivel ezek 5200-as DDR5-ös ramok (van kisebb belőle ?), nem gondolom hogy problémás lenne a 4 modul hajtása.[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
válasz shotika #49702 üzenetére
A pasztát sikerult teljesen kitakaritani a socketbol, a procirol már nem sikerult teljesen, még nagyon halványan latszott.
Tovabbra is kekhalal.
Vegul a hyperthreading kikapcsolasa segitett, igy mar megy a rendszer.Mindenesetre szinte biztos h nem oke vmi a cpu-val, szoval lerendeltem egy i5 12600k-át.
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Nyeki78
friss újonc
válasz jokeph #49717 üzenetére
Üdv!
Ha van még ehhez türelem... az én pc-m csinálja ezt a „váratlan, indokolatlan újraindulást“
Gabengocia távolról segít tesztelni.
Eddig ezek voltak kipróbálva:
- HWiNFO64, TestMem5, AIDA64 Extreme és még hasonlók, amik szerint minden kifogástalan.
- Memória kártyákat kiszedtem, és egyesével teszteltem Archicad és Cinema4D+Corona renderrel egyszerre. Nem jött elő a hiba. Ezeknél fordult eddig elő nagyobb terhelésnél. Kivéve egy esetet, amikor már éppen kikapcsoltam a C4d-t. Illetve még egyszer amikor GeForce Experience-ben piszkáltam a teljesítmény beállításokat. Amúgy normál használatnál gmail, youtube, netflix stb. még soha nem volt ez az újraindulás hiba.
- Pár hetes a gép Ipon-nál rakták össze, telepítették a wint, a drivereket, frissítették a biost stb. Még az integrált videókártya drivert kellett manuálisan frissíteni.
- Átdugtam már másik konnektorba, nem segített. Persze lehet, hogy a lakás hálózata nem elég barátságos ennek az új gépnek.
Egy profibb táp vagy kintre egy szünetmentes is segíthetne talán. Illetve másik alaplap, ami jobban támogatja ezt a processzort. Ezt az Iponnál talán garanciában kiderítenék, de még reménykedem benne, hogy van még valamilyen ötlet, amit még ki lehete próbálni házilag, hogy ne kelljen napokra megválnom a szép új gépemtől. -
Gabengocia
tag
válasz Gabengocia #49718 üzenetére
Ennyire ezen rágodunk.
A négy darab memória modul egyesével tesztelve és sem renderelés sem utána egyesével nem jött elő az újrainsdulás hibája.
A tulajdonos most az elektromos áram ingadozás felé ment lehet vesz egy szünetmentest emiatt. Az alaplap+táp csere még kérdéses.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Nyeki78 #49721 üzenetére
Érdekes nyavaja.
Áramhálózat: rendesen védőföldes minden dugalj és a hálózat ?
RAM: 2 modullal lett próbálva ?Egy ötlet:
Rammal kapcsolatban azt még el tudom képzelni (ha 2 modullal sem hibázik) hogy 4 modul esetén több feszt kér a memóriavezérlő a prociban. AM4-nél nekem a 4 modulnál meg kellett löknöm a SOC feszét 1.0 Volt-ról (AUTO-n ennyit adott neki a lap) 1,1 Voltra, így stabil a 4 modullal 3600MHZ-en is (DDR4).
Sanszosan ebben a lapban is VDDR_SOC a neve ennek az opciónak.
Első körben tahát: teszt 2 modullal, SOC feszültség ellenőrzése BIOS-ban és win alatt pl. HWINFO64-ben.
Ha okés, mehet a 4 modul, első indításnál BIOS-ba be, SOC fesz ellenőrzése, ha ugyanannyi mint 2 modulnál, akkor rá kell tolni +0,05 Volt-ot első lépcsőben, javaslom fix módban beírni.
Hogy AM5-nél mennyi a biztonságosan adható max SOC fesz, illetve mennyinek kellene alapból lennie, azt nem tudom, ezeknek még utána kell nézni.[ Szerkesztve ]
-
Nyeki78
friss újonc
válasz jokeph #49724 üzenetére
Védőföldelés, firelé van, nem régi a ház, de a környéken gyakran van karbantartás, inkább a szolgáltatóban nem bízok, de nem értek ehhez se. Hosszútávon egy szünetmentesbe azért befektetek.
A ram-ot 2 modullal akkor kipróbálom, futtatom a HWINFO64-et. Megnézem a soc feszültséget. Bios beállításhoz meg kérek segítséget Gab-tól.
Köszönöm az ötletet!
-
nagyúr
válasz Nyeki78 #49725 üzenetére
Szünetmentes jó ötlet, főleg ha ilyen komoly melósra használod a gépet.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
magaspontok
kezdő
Sziasztok olyan fagyásaim vannak több játék fut tökéletesen órákig, wot dbd vel játszom de naponta többször lefagy a játék de csak a menüben mind a két játéknál, kép beall semmire nem reagál viszont hang van. Discordon is hallom ha beszélnek de engem már nem hallanak és semmit nem tudok csinálni csak restart.
Stress test megy bármeddig, occt is memtest86 is.
Ddu és újra driver , BIOS frissítés is csináltamI5 12400
16gb Kingston fury
Seasonic gm500 gold
Rx 5700
Gigabyte b760 gamingMinden hőmérséklet megfelelő
-
codec
senior tag
válasz magaspontok #49727 üzenetére
driver probléma is lehet, próbálj meg valami régebbit (akár fél évvel ezelőttit)visszarakni
Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
Askformore
senior tag
Sziasztok, több kérdésem is van. Most raktam össze egy gépet:
Asus B550M-E lap, 6700XT VGA, Ryzen 5 5600, Kingston Fury Beast 2x8GB 3200Mhz.Első kérdés, hogy miért nem tudom a ramokat 3200mhz-re állítani? Ha megpróbálom akkor újraindul kétszer, majd csökkentett módba lép. DOCP profilt engedélyeztem, próbáltam csak a MHZ-et átállítani, de mindig ez történik, nem fut az alap órajelén.
Második kérdés pedig a Realtek Audio Drivert egyszerűen nem tudom felrakni. Feltelepítettem az alaplaphoz tartozót az ASUS oldaláról, de nem jelenik meg a tálcán, se sehol.. aztán letöröltem, próbáltam egy generic verziót, annál meg azt írja, hogy "nem található a jelen eszközmeghajtó programcsomag által támogatott eszközmeghajtó".. 64 biteset szedtem le, win10-hez.
Köszi, ha valaki tud segíteni! -
bobalazs
nagyúr
válasz Askformore #49729 üzenetére
A2 B2 foglalatba raktad a ramot? Van hogy nem bírja az órajelet, feszt kell emelni ,csökkenteni, időzítésekkel kisérletezni vele mire összejön.
Realtekhez a windows bolt beli drájver működik. Linket nem tudok adni. -
Askformore
senior tag
válasz bobalazs #49730 üzenetére
Úgy érted, hogy a windows storeban is fenn van? Amúgy ha felrakom azt, ami az ASUS oldaláról töltöttem le, akkor az eszközkelőben látszik:
De a tálcán nem, és sehol máshol sem:
Próbáltam ezt, mert ezt a hibát dobja ki ha nem az asusos telepítóvel próbálom [link]
(eszközkezelő-művelet-régi típusú hardver hozzáadása-audio, video és játékvezérlő-realtek) itt megtalálja, rányomok, hogy telepítse, elkezdi másolni és kék halál.. -
bobalazs
nagyúr
válasz Askformore #49731 üzenetére
Kikerestem neked.
https://www.microsoft.com/store/productid/9P2B8MCSVPLN?ocid=pdpshare -
bobalazs
nagyúr
válasz Askformore #49733 üzenetére
Hát ez tudja a tök mi. Sok szerencsét.
-
Submarine
senior tag
válasz Askformore #49735 üzenetére
Üdv!
Lehet valami beállítás a biosban ami bekavar a hangnak, vagy egy újabb bios lehet megoldja. Viszont ami képet betettél, azon nincs hiányzó driver. Tehát jó. Szintén asus lapon nekem sincs fenn külön control panel, a winből tudok mindent állítgatni, nem is próbáltam még máshogy.
Érdemes a manualt átolvasni.
-
Mofli
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget.
Volna egy gép konfig lejjebb, nem az enyém egy rokoné, de 3-4 éve én raktam össze újonnan. Garancia már semmire sincs.
Egyik este gép ki lett kapcsolva, áramtalanítva, a hosszabbító lett kikapcsolva, egész nap jól működött semmi gond nem volt vele.
Másnap este nem indult el. Alaplapon power led fehéren világít a lap hátulján lévő rgb ledsor is világít viszont bekapcsolásra nem reagál semmit. Elhozta hozzám kitakarítottam, procit újrapasztáztam foglalatból nem vettem ki, de a lefogatót felnyitottam. Összerakásnál nem kötöttem rá semmit, se ssd, se vga, se memória csak a proci meg a hűtő. Viszont a jelenség ugyan az. A lapon levő power led és a hátulján lévő ledsor világítanak, de nem reagál semmit. Meg sem moccan még a ventik sem. Tesztelni sajnos nem tudom max csak a vga-t, de mivel anélkül sem indul el így nem szedném szét az enyémet.
Van valakinek ötlete? Meghalt volna az alaplap?
Köszönöm ha valakinek van valami ötlete.Asus Prime Z 370-A II
Core I5 9500F
G-Skill 2x8 GB 3000MHz
Evga GTX 1080 FTW3
Chieftec 600W táp[ Szerkesztve ]
-
Askformore
senior tag
-
Askformore
senior tag
Sziasztok, még egy kérdés a hanggal kapcsolatosan. A VGA-mon van 1db HDMI és 3db Displayport, viszont mindkét megjelenítőm HDMI-s. A monitorra van rádugva HDMI-vel, a TV-re pedig Displayport-HDMI átalakító kábellel. A gond az, hogy a TV-n nincs hang, és nem is tudom kiválasztani mint lejátszási eszközt, mert ezek vannak a hangbeállításokban:
Miért van 8db belőle, és miért írja, hogy nincs csatlakoztatva, amikor most is megy? (kiterjesztett módban van a képernyő).
Kikészít már ez a hangprobléma, eddig simán kiválasztottam a TV-m hangszóróját a tálcán és azon szólt, most meg lapcsere óta semmi sem akar működni normálisan.
[ Szerkesztve ]
-
Mofli
csendes tag
válasz Askformore #49738 üzenetére
Szia!
Még nem próbáltam mert csak úgy tudnám ha kivenném az enyémből azt meg nagyon nem szeretném szétszedni ezért.
Azt meg el is felejtettem beleírni, hogy aznap reggel náluk 3x volt áramkimaradás úgyhogy lehet a táp halt meg. Viszont akkor meg nem értem, hogy miért világít a lapon a power led?
Az asztalos verziót holnap kipróbálom, köszi.[ Szerkesztve ]
-
Askformore
senior tag
válasz Askformore #49740 üzenetére
Visszaraktam egy decemberi drivert, és működik... nagyon félrementek a dolgok itt a driverekkel, már az is furcsa volt, hogy kétszer annyi ideig telepítette, mint a legfrissebbet..
-
ImACeltic
őstag
Sziasztok!
1-2 hete írtam ide egy problémámmal kapcsolatban, az el lett hárítva egy tápegység cserével. Most egy másik problémával érkeztem, remélem jó topikba mert a gép az most fasza, de nem sikerül rávarázsolnom a PC képét a TV-re. Gondolom a PC-ben itt csak a vga érdekes ami egy RX470, a TV pedig egy 4K LG C1. Egy 5 méteres HDMI 2.1-es kábellel csatlakoztattam a TV 3-as HDMI portját az RX470 ha jól hiszem 2. HDMI portjával, de a TV azt írja, hogy nincs jel. Érdekesség, hogy amikor összekötöm a PC-t a TV-vel, akkor a monitor is elveszti a jelet. Próbáltam úgy, hogy csak a TV van benne a kártyában, de nem jó úgy sem, illetve a vga mindkét HMDI portjába próbáltam a TV-ből jövő HDMI kábelt csatlakoztatni, de semmi.
Mi lehet a gond?
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Mofli
csendes tag
válasz Submarine #49743 üzenetére
Úgyis takarítani akartam már így megnéztem az én tápommal is, nem szedtem szét teljesen okosban megoldottam. Viszont a hiba ugyan úgy megvan akárcsak az asztalos próbánál is. Így valószínűleg alaplap hiba lesz, de ez már legyen az ő gondja. Részemről ennyi, mondtam neki, hogy vegyen másikat.
-
Sziasztok. Tesóm gépének volt vagy van valami baja. Egy nap nem indult el neki, azt hiszem a monitor csak fekete képernyőt produkált, még a BIOS sem indult el vagy nem mutatta a képernyő. Amúgy nagyon poros helyen van és nem nagyon takarítja a gépet. Amikor nem indult, kifújta belőle a port és elhozta hozzám. Én bekapcsoltam és rendben elindult. Nem tudtam mi baja lehetett és el is vitte.
Most másodszorra ugyanaz a jelenség. Elhozta, én bekapcsolom és nálam is csak fekete képernyő. Szétszedtem és összeraktam hátha attól jó lesz, jó lett. De zavar, hogy nem tudom mi volt vele a baj. A szétszedéssel-összerakással megszűnt e a probléma vagy újra elő fog jönni.
Linux Mint van rajta, ha ez számítana. E8400 CPU, G33M alaplap, 4GB RAM, egy SSD és egy HDD. Próbáltam belenézi a naplóba, de semmi számomra értelmezhető nem volt.
-
ityam
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam fejtörőnek beírom a fura hibám hátha valaki ráismer tipikus hibaként.
Van egy elég egyedi konfigom:
-Noname hackolt alaplap+proci(i7-11600h procival)
-RX6600 sima(8GB)
2x16GB ddr4(3200Mhz)
Njoy legion 700W tápA hibajelenség:
Ha elindítom a gépet és elkezdek játszani rajta akkor 1 percen belül megfagy. képszétesős formában majd újraindul a gép. ezután semmi baja a gépnek. bármennyit nyüstöltetem többet nem fagy meg sok sok óra játék után sem.
Ha hazajövök melóból, bekapcsolom a gépet majd fél óra múlva újraindítom akkor nem fagy meg játéknál.
Volt viszont hogy bekapcsoltam a gépet majd rögtön újraindítottam, de akkor is megfagyott 1-2 perc után. De utána rendesen ment.
Egyszer viszont volt olyan eset hogy hazajöttem bekapcsoltam a gépet, nem indítottam újra de elkezdtem youtubeozni és egyszer csak a szokásos képszétesős formában újraindult a gép.Utána még játszottam is nem volt fagyás.
Volt még egy érdekesség ami nem tudom, hogy segítő vagy összezavaró tényező, de pár hónapja az egyik winyóm(ami pont garis volt) elkezdett kattogni és nem ismerte fel a gép(több héten keresztül minden alkalommal). Gondoltam elviszem gariztatni, de mielőtt elvittem a szervizbe melóhelyen beraktam egy gépbe a hddt hogy ott megy e rendesen. Első bekapcsoláskor kattant egyet de nem kattogott továbbb. Második bekapcsolásnál rendben felismerte a gép. Majd a melóhelyről elvittem szervizbe.Ott rögtön rádugtak egy gépre és semmi baja nem volt a hddnek.HDD sentinel szerint is 100/100. Mondták hogy elküldhetik bevizsgálni de valszeg visszajön hogy semmi baja nincs. Szerintük a tápom szar azt kellene lecserélni.
Végül elhoztam a winyót. azóta is szépen működik minden anomália nélkül.Tényleg a tápom szar?
Vagy a noname kínia alaplap szar a procival?
Vagy a videókártya(mert hát képszétesős restarjaim vannak)?Mielőtt ezt a kínai csoda alaplap+proci kombót megvettem azelőtt pár héttel/hónappal vettem a vgat. Emlékeim szerint a régi alaplapommal és ezzel a vgaval ilyen problémáim nem voltak, de az biztos hogy 1X a régi alaplapnál is egyszer pont ugyanilyen képszétesős formában újraindult a gép. Ezt a PHs(rx6600) eladónak akkor meg is írtam, de aztán utána nem fordult elő ilyen egy ideig. Szerintem ezidőtájt volt alaplap cserém, meg hát próváltam tudingolni is mert hát ES proci van benne és voltak fagyásaim, de hogy pontosan mitől az nem körvonalazódott.
Most hogy pár hónapja tuning nálkül csak használom a gépet ez a jelenség. Elindul a gép és elkezdek játszani akkor 1 percen belül megvagy. Utána szépen muzsikál.
Ha gépindítás után fél órával újraindítom, akkor nem fagy meg egyszer sem.Megfigyelése hibák lehetnek persze....
Mi lehet hibás nekem? -
nagyúr
Üdv !
Kezdd egy VGA cserével, próbaképpen.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512GB SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest