Új hozzászólás Aktív témák

  • neongorack

    senior tag

    Sziasztok, leirnam a teljes storyt hatha beugrik valakinek valami megoldas. Kezdenem is, a konfig egy mindeddig szuntelenul muzsikalo:
    Asus P5QL lap
    Intel E6500 cpu
    Radeon HD 4670
    xy 400W tap (nem emlekszem a markajara)
    es 4db DDR2 ram Ki gmax modulok 3*1Gb 800Mhz es 1db 2Gb 1066Mhz
    mielott szetszednetek, hogy miert ez, nagyon egyszeru, nalam a prioritas legvegen helyezkedik el a PC (sajnos) es nem jutottam meg el addig, hogy a havi büdzséből fusson uj konfigra megha 60-80bol ossze is tudnam pakolni.

    A tunetek nemregiben jelentkeztek, eloszor a win7 (x64) reinstallnal amikor is USB stickrol is tetu lassan kuszott fel a rendszer, de ugy tunt nincs vele gond, nem gyanakodtam arra, hogy nagyobb problema allna a hatterben. Aztan kb 2-3hetre ra egyik pillanatrol a masikra eltunt a jel a monitorrol, nem volt egy deka kep sem. Elso tippem VGA volt, szetszedtem, portalanitas, csatlakozok kiporszivozasa, kartya is szep tisztam kerult vissza, ezt eljatszottam 3 szor kb es utana ismet ment a gep. Gondoltam naivan problema megoldva, de a levegoben gyanakodtam, hogy kell egy uj VGA. Utana egy hetre ra, mar nagyon nehezen akart indulni, boot utan hasznalhatatlan volt, es erdekes eddig nem megszokott fagyasok jelentkeztek. Aztan varatlanul lecsatolta az egyik WD hattertarolonak hasznalt HDDmet is, amit elso korben nem nagyon ertettem. Utana mar alig akart indulni es volt hogy 3-4 sulyos perceket idozott az Asus logonal meg a tenyleges boot elott, aztan Smart command hibaval bedobta a szoban forgott tarolomat, utanaolvasas, Sata kabel csere es atdugas masikba, hiba ugyan ugy megvolt. Aztan jott a HDD sentinel, nem irt semmi problemat, hmm, gyanakodni kezdtem a lapra ismet. Nagy nehezen bejutottam a Biosba ami szinten csak arrol adott tanubizonysagot, hogy a lap lesz a ludas. Lelottem a Smart figyelest, utana is nehezen, de elindult, ismet fagyogato kezdeti win7el... eloszor meg latta a winyot, aztan lecsatolta. Oke, lap...
    Ma szereztem egy szekreny tetejen porosodo Gigabyte GA-8I945P-G-t, bepakoltam, minden a helyen, power, indulnak a ventik, hallom hogy felporog a winyo es nulla kep, probaltam egyesevel az osszes Rammal, probaltam csak a rendszerwinyoval, de semmi, kivettem az elemet, visszaraktam, semmi. Es most itt tartok, barmilyen otletet szivesen fogadok :( Elore is koszonom.

Új hozzászólás Aktív témák