Új hozzászólás Aktív témák

  • Erwinke

    aktív tag

    Üdv!
    Táp: corsair cx600
    Alaplap: Gigabyte B85M-D3H
    Ram: Kingston Hyprex plug and play cl9 8GB kit
    CPU: I7 4770
    GPU: MSI r9 290 gaming 4g
    SSD: Crucial 120GB M500

    Nincs 1 éve, hogy vettem a gépet. Az vele a gond, hogy randomban kékhalálozik. Eddig csak youtubenál csinálta semmi másnál soha. Bármilyen erős játékot játszottam semmi gond nem volt. Most meg felraktam a Movie makert. Azzal ügyködök és mikor beakarok olvasni több videót akkor megint csak kékhalál.

    Grafkártyához annyit, hogy mióta megvettem azóta nem okés vele minden. Először is mikor bekapcsolom a gépet és kirakja a BIOS versiót meg ilyen f2 set up f12 boot menu ilyen részt az totál nagy és ha valamelyikbe bele akarok menni akkor csak elsötétül a kép. Másik meg az volt mikor később kijött a kártyára az új frissités akkor az már nem ment fel. Instalálás közben elsötétedett a kép és hiába vártam vele bármennyit is sosem jött vissza a kép(figyelmeztetett az instal, hogy elsötétedhez a kép meg vibrálhat, de ez nem az volt).

    Most kivettem a kártyát és minden okés a géppel. Youtube is movie maker is megy ezerrel és egyszer sem fagy ki. Olvastam olyat, hogy a táp lehet gyenge, lehet benne valami? Kipróbáltam több fajta windowst is (win 7 ultimate, win 8 pro, win 10) Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák