Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
ugye-ugye? Bassza a szemed, nem csak a tiédet, sokak szemét. Volt ebből egy balhé, ami lecsendesedett, én azóta se láttam Kergemarhát. Hmmmm. Mutatom a nem rejtegetett, állítólag legitim időket. Nem titkolta, sőt! Tessék megnézni. Érdemes hang nélkül is figyelni, aztán hanggal is, illetve fordulatszámot nézni, számokat esetleg. Nem találtunk a magyarok közt bétás, full befizető, vadállat, harcedzett tiszteletreméltó játékosok közt senkit, aki így ment volna:
[link]NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
noblem1983
senior tag
válasz nmemlekszem #6100 üzenetére
Akkor úgy tűnik még gyakorolni kell egy kicsit vagy a Murcielago helyett a Carrera S-el vagy a Mclarennel kell próbálkoznom.
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
callmeakos
veterán
Ennyit tudtam egy ordas nagy hibával együtt.... 2-3 mp biztos elhullott ott...
Holnap kicsit ráfekszek a dologra hátha kijön jobb idő is.....
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
nmemlekszem
csendes tag
válasz tutuhawer #6101 üzenetére
hm, hát én találtam benne hibát, levágásoknál én más ívet használok, ami gyorsabb, viszont kockázatosabb és az ugrató utáni jobbos se tökéletes, szvsz ha ezeket tökéletesen futja, megvan a 45 valamennyi.
Én közel 200 menet szántam erre a pályára és jópárszáz nitrót + a "betanulás", lehet csak nekem szúrják a szemem...Szerk: MR2-vel 1 slingshot startnál 1:50, de ebben is volt 4-5 hiba. Erről asszem videóm is van még valahol, bár nem túl jó minőségben.
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #6105 üzenetére
Akkor community spotlightban szerepelt nagynevű emberek is repülnek? Ha ők nem, én meg igen, és mások is igen, akkor a world-garage összefog, nem aggódom. Vagy kibaszott botrány lesz, ami bizonyosan lesz vagy becsukhatja a kaput a NFS world, és nekik az se jó. Vicc, hogy akció van, ki lehet használni, olvashatják, hogy többen nyomják, segítenek másoknak is, és nemhogy leállítanák a boostos befizetéseket és egyebeket, még akciózzák a kártypakkot is, meg a bodykitet is...
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
callmeakos
veterán
válasz tutuhawer #6106 üzenetére
Azt sajnos nem tudom....
Mindenesetre én még betudok lépni, remélem ez nem is fog változni és akiket bannoltak azok csak azért kerültek bannolásra mert valami más vétket követtek el.....Az a vicc hogy a cheatereket nem bannolják (pl.: csabamagyar24 aki renitens csaló), de akik meg vettek ilyen boostot azokat meg kirepítik. Szánalmas banda...
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #6107 üzenetére
munkaidőben vagyok, nem tudom, Norbert honnan hallotta a letiltásokat, de egy magyar fórum sem, facebook sem, és a world-garage sem ír ilyen dolgokról
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Norwich
tag
nab*zdmeg remélem ez nincs így.. lehet vmi vaklárma h ezért.. lehet vmit elkövettek és azt hiszik h a boost miatt.. vagyis remélem
-
tutuhawer
őstag
válasz Norwich #6109 üzenetére
sokan hiszik, hogy csak kipróbálták a csalást, semmi több, de akinek látom, hogy kipróbálta, annál látják a nagyokosok is. A boostért még senki nem panaszkodott, mondom, hazai és nemzetközi pályán se.
-
callmeakos
veterán
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #6111 üzenetére
kérj tőlük egy játékbeli nevet és elemezzük őket máris
-
tutuhawer
őstag
szerintem nem egy kategória a lancia és a mazda rx7. Könnyedén bődületesen jó időket lehet futni az olasz géppel. Nyilván, mert boostos.
-
nmemlekszem
csendes tag
válasz noblem1983 #6102 üzenetére
Nem tudom, nekem egyik sincs. GT3rs és carrera mások elmondása szerint szinte ugyan az... Én eddig gt3-al mentem, mert az volt komfortos a kanyarodása/gyorsulása miatt. Mclarenen gondolkozom, de még nem tudom.. Murci itt 50lvlen lesz, mert eddig sajnáltam rá a boostot...
CCX szerintem alap tuningal hozza a 48-at skyon, de még nem sikerült.. vagy én vagy a forgalom közbe jön... MR2-nél viszont szinte csak a forgalom van, gázzal kevésbé kell játszani, mint a gt-nél, viszont a kanyarsebessége nálam nem sokban marad el.mr2 videó hibákkal 1:50: [link] u2b-ra feltoltam a full frapsot, de ez lett belole, sry... ha esetleg valakit érdekel és lesz időm, felrakom majd valahova aviként ahol valamivel többet látni.
Amúgy 309-10 a vége az mr2-nek nálam, de ugratónál slings-nél az elején látható, hogy felmegy 320-ra asszem, mindenki kipróbálhatja.. -
odébbb
tag
Jó Hajnalt !!!!
Mr2 töl , egy picivel jobbb , de majdnem egy szinten van , és megvettem , most tesztelem : Pontiac .
Lehet hogy bukó lesz , de majd elvállik .....
Kijelentéssel még barátkozok ....
Reméllem joldöntöttem : kicsi , pici , : Pontiac !!!!odébbb
-
-
SylarHUN
senior tag
-
SylarHUN
senior tag
válasz SylarHUN #6118 üzenetére
Jaaa amúgy a Jaguar az új vas. A Porsche sem régi, de már vagy egy hetes.
Itt vannak a Jaguar tuningjai. A Porsche tuningot, majd délután teszem fel.
Nagyon kellemes kis autó ez a Jaguar. Nem megy úgy mint az E30, de azért jó.
Inkább ezt használom, mert ez exkluzívabb.[ Szerkesztve ]
PSN: Xbox:
-
SylarHUN
senior tag
Nem fognak ezért senkit bannolni!
Ha megtennék, akkor rengeteg perben lenne része az EA-nak.
Nem beszélve, mennyi pénzt kellene visszafizetniük.A másik meg az, hogy mégis honnan tudják, hogy TE milyen állampolgár vagy?
Lehetsz Lengyel a világ bármely pontján.PSN: Xbox:
-
Balller
tag
Tudomásom szerint akit bannoltak, azok a boostot úgy vették h vásárlás idejére IP-t állítottak Lengyel-re...Véleményem szertint ezért kapták a bannt. Most az hogy én meg sok száz más úgy vett lengyel boostot hogy nem babrálta az IP-t, szerintem félni valója nincs...Kérdeztem az egyik emberkét,akit kivágtak a world-ről hogy mikor vett először az olcsó boostból...a válasz..2hete.
Balage
-
chris1997
aktív tag
EZ egy hülyeség.
Akit a lengyel boostért bannoltak, azt vmit elbaszhatott.
Még a lengyel IP miatt is el tom képzelni a bann-t. -
OctoCore
tag
Pedig az én paypal címem 3 accnál van 6xori vásárlással, én még nem kaptam bant, és ők se!
-
milomi
tag
válasz callmeakos #6103 üzenetére
Igen ennyit lehet menni ez nekem is összejön akár a GT3 RS el vagy Mc Laren el Még az RTR-X el is de simába 1:49 alá nem megy power up ok nélkül.. Bár mindég hibázok 2-3 at + azt mondták a szakik hogy ha valaki éjjel játszik nincsenek annyian a szerveren akkor gyorsabb köröket lehet menni jóval... Én amit irtam időt az délután 3-4 óra kor volt Biztos hogy éjfélkörül lehetne jobbat is menni mert úgy mondták akkor gyorsabban fut a szerver ! Ne is gáz ennél a játéknál...
NFS World Nick Ewing1987
-
MetalTegla
tag
Tiszteletem! Énis azon emberek közé tartozom akik Lengyel filléres boost ot vettek.
Nemlehet hogy az a probléma hogy átkerült máshoz az accom és aztgondolják hogy "kereskedni" akartam vele?
Én csak így tudtam venni,mert nincs kártyám ez akkora nagy baj lenne?Netes hirdetést adtam fel, nem újságost! Tehát telefonszámot, találkozóig nem fogok megadni!
-
Yeffy
veterán
már nem azért, noxi, de szerintem nem ártott volna a neveket/képeket kitakarni, mivel gondolom nem járultak hozzá,h így leközöld az fb-"részletet"... engem nem zavar, csak nehogy bajod legyen belőle...
nekem megy rendesen, boost store is müxik, szóval én is arra tippelek, h vagy csaltak valamit, vagy esetleg ez az ip-s mókolás lehet az oka, bár erről még nem hallottam...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
gyuszito
senior tag
Ahogy tetszik
Én úgy tudom, hogy a priv időket nem teszi fel stats-ra. Javíts ki ha tévedek!
Prviben max partoltunk..vagy bohóckodtunk..és persze autót teszteltünk.
Ha így érzed jónak...csináld. A véleményem persze megvan, de az az én véleményem...Természetesen nem ítéllek el emiatt, csak nekem nem eza nézetem.
Köszönöm hozzászólásod...meg tudlak érteni...valóban marha nehéz a 'csíterekkel', de szerencsénkre egyre kevesebbel találkozom..vagy a nagy block lista miatt, vagy tényleg volt valami a nemrég megtörtént leállás alatt.Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
Yeffy
veterán
válasz gyuszito #6129 üzenetére
Tudom,h nem teszik fel a stats-ra, nem is azért csinálom. Nincs annyi időm/kedvem/erőm, hogy állandóan időket javítgassak. Örülök, ha lassan csak gyémántozni van időm.
Örülök, hogy te csökkenő csíterszámot vélsz felfedezni, én egyre többet...
és miután startnál felken 500x, vagy 500al lekanyarodik, engem már nem nagyon tud érdekelni a multi része...de sok sikert neked, leld örömed a játékban
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
milomi
tag
válasz callmeakos #6103 üzenetére
hogy tudok képet felrakni ide megmutatni az időm ? mentem 3 at énnis a GT 3 RS el és sikerült POwer up ok nélkül egy 1:50.06 ot menni de sajnos ebbe is volt sok hiba mihenst leirjátok hogy kell képet felrakni ide már teszem is fénykép van róla !
NFS World Nick Ewing1987
-
Balller
tag
válasz MetalTegla #6127 üzenetére
Ebben az esetben, az jöhet szóba... aki vette neked a boostot, az a vásárlás ideje alatt lengyel IP-t használt...
Balage
-
milomi
tag
[link]
Valami látom nem lett jó az időm 1:49.71Skyline Avenue
Itt az idő eredményem shield kellet mert 4 mágnest kaptam de eggyel eltudtam a kerülni de igy is lett Hiba... tökéletes kört nagyon hihetetlen menni .. ebbe is volt 1 Fal, 2 autó,[ Szerkesztve ]
NFS World Nick Ewing1987
-
gyuszito
senior tag
Mikor a drága emberke regisztrál a 'fészbúkra' akkor ELOLVASSA!!!!!!! ja nem.... a feltételeket... Benne van, hogy sem a képekért sem a hozzászólásokért sem semmiért nem tartozik felelőséggel s Facebook, és bárhol bármikor megjelenhet...szóval semmiféle tiltakozásnak helye nincs.
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
UFO1
senior tag
Luxus sportkocsik (kedvcsináló) 1. rész:
Pagani Zonda F (alapon mint a többi is):
Nem is tudom hol kezdjem talán az áránál 10.000 boost megéri, nézzük csak mit kapun ennyiért. Elsősorban iszonyatos gyorsulást és nagyon jó tapadást jó példa az utóbbira mivel kedvencem a kézifékes farolgatás (faroltatás) ha a gázon állsz különösen nagy sebességen szinte lehetetlen megforgatni emiatt nem is sodródik nagy hibája egy kicsit tolja az orrát a kanyarban de valószínű ezt egy hangolt futómű orvosolhatja. Sebessége 346 és 384 N2O-val ez tuninggal gondolom maxolhato a megszokott 411 körülire. Annak ajánlható aki nem sajnálja az árát kifizetni ami elég borsos viszont szeretne egy egzotikus autót a garázsában és el tudja viselni a már-már fülsértő éles fűnyíró hangú motorját de ennek ellenére jó kis gép.SLR Merci + Cop verzió:
A Paganinál gyengébb indulás és gyorsulás bár végre jobb ami 356 és 384 ill. a sün verzió 360, 390 NOS használata mellett. Tapadásban is eltér az előbbitől a sima inkább a hátulját tolja a cop viszont képes keresztben csúszni (talán a peresebb gumik miatt jobb a sima mivel a stat-juk egyforma és 3-asan ültetett mindkettő akkor viszont ez is számíthat) jó élmény vele kanyargós pályán fordulgatni. Hogy meg-e éri a 6000 boostot mindenki döntse el, egy Porsche -vel vagy egy MP4-el jobb időket lehet valószínű menni, de egyedisége és az oldalsó kipufogón kicsapó lángnyelvek miatt – ami este látványos – (a sün verzión ez nincs – brühühü) talán, de szerintem versenyzésre nem alkalmas így alapon.Aston Martin és Cop verzió:
Félve vágtam a tesztelésbe mit tudhat egy ilyen luxus autó a verseny pályán és meglepődtem. Jobb gyorsulás mint az SLR és jobb forduló képesség mint a Pagani tehát elvileg a 3 közül talán a leg- versenyképesebb. Az orrát egy hangyányit tolja de gázelvételre rendre fordul, amit mi sem példáz jobban Waterfront Roadon elsőre a sün verzióval 0,56-ot mentem ami nálam jónak számít nem beszélve a legjobbam 0,53 egy MP4-el (bár nem erőltetem) de erről majd később. Tehát aki szeretne egy jól forduló kezes autót ami jól is megy (alapon is) vegye meg míg teheti a store-on (5500 boost) még vehető bár nem a villogós kivitelben ami jobb a simánál. Még egy érdekesség van egy furcsa hangja terhelés váltásnál vagy az elektrohidraulikus váltó vagy a „by-pass” szelep hangja de talán az előbbi mindenesetre tetszik. A sebessége 348 és 378 amit a rendőrségi + 10Km/ó fejel meg.Egy kérésem lenne megint akinek van ismertsége, ráhatása, akármije az EA-nál kérem írjon egy pár sort a garázs rendezés megoldására (egy a vásárlásnál használatos legördülő menü lenne a legjobb de ha már ABC-be lenne az is jó) mert rühelem az összevisszaságot nem beszélve ha a jó kis első autóm a Silvia-t szeretném előhozni kb. 1-2 perc kell hozzá egér klikk-elés sebességétől függően. Azt is megköszönném ha tudja valaki hova kéne írni ilyen célzatból.
[ Szerkesztve ]
-
milomi
tag
Igen jó dolgokat irtál Zondába csak kanyarban rossz, ennyi a hibája csak..
Egzotikus autó akkor beszélhetnénk a CCX ről is... annyit rólla hogy azt mondtam sokszor a haveroknak róla hogy az is buta aki ad érte 25 000 BOOS ot.. mert még nem láttam olyan aki tudott is vele menni, de egyszer a 43 as mapon College összefuttam egy a GT 3 RS emmel egy CCX ellen mondom ez sima lesz javamra erre Ő nitróval nélkül jobb időt ment mint ami nekem van Rekord időm... mondom gyere egy privát match et. megnézzük az én pályámon mit megyünk Petersburg Dam en 1:17.6 az időm Gt 3 RS el erre a CCX elvert.. 1:16 ot ment nitró nélkül úr isten......... Ezért vettem azonnal a CCX et és nem is bántam meg .. gyorsul úgy mint a Zonda vagy a Gt3 RS csak ez már Kanyarodni is tud 25 000 meg ér e ???? eddig 50 ezer boost volt .. vettem 3 boost packot amit ajándékba kaptam simán futta.. Viszont amiben csalódtam az a Supar Snake.. nekem nemjön be
NFS World Nick Ewing1987
-
milomi
tag
Skyline Avenue. Nitróval 1:46.79 RTR-X el nitró nélkül meg 1:49.49 képet Emailba vagy Skypon tudom küldeni.. Bár Noblem1983 itt többen ismerik már Ő látta a képeket
NFS World Nick Ewing1987
-
Balller
tag
-
feri1014
senior tag
válasz SylarHUN #6141 üzenetére
Mostanában én is iszonyat sok csalóval futottam össze. Egyik este 15 után befejeztem a csalós versenyek számolását. A vicc, hogy 15 egymás utáni versenyen jött össze.
Találkoztatok olyan csalóval aki egyből elindul? Még el sem kezdett visszaszámolni, de ő egyből kilőtt az E30-cal.
[ Szerkesztve ]
-
UFO1
senior tag
Tudom azért írtam 1.rész, jön még CCX, Alfa, LP 550-2, és még sorolhatnám valószínű 2-3 rész tuti lesz talán még 4. is.
(#6141) SylarHUN
Nem lehetne összefogni nekünk magyaroknak, itt is van jó pár említésre méltó név és írni az EA-nak szerkesszenek már a baromi nagy háterükkel egy pogit vagy ha kell többet, ami egyszerűen DMF-re teszi az irreálisan gyorsan menő hackereket hamar eltűnnének a p.csába szerintem.[ Szerkesztve ]
-
janihunk
senior tag
Sziasztok mi a hiba: KÉP Hivatalos oldalon beenged lépni de a játék meg nem.
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
tutuhawer
őstag
UNOM A WATERFRONT ROADOS CSALÓKAT MÁR...
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #6148 üzenetére
Nekem már fel sem tűnik a sok hacker mert nem nagyon megyek (max. tesztelni sp-be vagy reggel ill. éjjel) mert a sok bénája ramol össze vissza ahelyett hogy megtanulna vezetni vagy autót tuningolni és lehagyna a saját tudásából.
Tutu egy szakmai kérdés: ha minél jobb köridőket megyek (de direkt nem fogok) akkor annak megfelelően pakol mellém ellenfelet, tehát aki hasonlót tud menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest