Új hozzászólás Aktív témák

  • Lokids

    addikt

    Sziasztok!
    Szeptemberben szeretnék feljutni az olümposz tetejére egy 4 napos program keretében.
    A repülőre kézipoggyászként fel lehet vinni egy 55x40x20 cm-es és 1 db 40x30x20 cm-es táskát. A hegymászás miatt úgy tervezem, hogy 1 nagyobb hátizsákot viszek, amit nem tömök tele, hogy reptéri méretre lehessen hajtogatni/taposni, vagy ahogy felengedik...
    +1 kisebb, amit majd mászás közben beleteszek a nagyba.
    Viszont! fogalmam sincs, hogy milyen hátizsákot vigyek. Utazáshoz sajnos csak gurulós bőröndöm van, az pedig nem opció. Úgyhogy szereték tanácsot kérni, hogy milyen hátizsákokat érdemes választani (ha vízálló az nagy plussz).

    Továbbá milyen ruházatban érdemes ezt megtenni?
    Tavaly előtt az Osztrák jégbarlanghoz mentünk fel gyalog, ami kb 2 órát vett igénybe. Mire felértem a pólóm (meg az alsónemű) teljesen elázott az izzadságtól. Itt viszont egész napos lesz a gyaloglás. Milyen típusú ruha az, amit nem kapar le az ember magáról pár óra után?
    Bízom a jó időben, remélem, hogy a magasban se lesz 10 foknál hidegebb, parton meg 30+, így nagykabátot nem vinnék ha nem muszáj, max valamit az eső ellen.
    Viszont esőkabátokkal sajnos rossz tapasztalataim vannak. kb 5 perc után alacsony hőfok mellett is elkezdek bennük izzadni. Van ajánlott féle, amiben ki lehet bírni?

    És mindezt nem aranyáron.

    If you chase two rabbits you will lose them both.

Új hozzászólás Aktív témák