Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
A dominó ajándékozási szerződést le lehet tölteni a honlapjukról, mert nem találtam, és nem mennék feleslegesen először csak azért, hogy odaadják ezt a papírt, aztán már jöjjek is...
Előre is köszi
-
MODERÁTOR
válasz #78121280 #22790 üzenetére
Nem akarok butaságot írni, de az aláírásod alapján van T-home előfizetésed is, és elvileg, fun társkártyát t-home előfizetés mellé is kérni.
@dedike
Köszönöm, akkor marad a személyes bemenetel. Családban akartak ügyet intézni, csak akkor jöttek rá, hogy nem azon a néven van, aki használja...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz dedike #22795 üzenetére
Igen, ez nyilvánvaló, hogy ha ketten bemennek átíratják és kész, csak nehéz hangolni, hogy együtt menjenek.. Így marad, hogy valaki kér a T-nél egy ajándékozási szerződést, azt itthon kitöltik, 2 tanú stb, és visszaviszi az akire át akarják íratni. Ezt akartuk megrövidíteni, azzal, hogy a honlapjukról töltünk le, de így mindegy.
Köszönöm a segítséget. -
MODERÁTOR
válasz Phreetsie #22972 üzenetére
Olyannyira figyelnek erre, hogy régebben én is rendeltem, kiválasztottam az opciót, hogy este 6-után, erre szállítás napján reggel 8-kor hív a GLS-hogy na.. hol vagyok?? Azóta csak pic-pack, nincs nekem arraa időm, hogy otthon üljek és várjam a futárbácsit.
Komolyra fordítva:
Amúgy annyit csinálj, hogy aznap amikor várható a szállítás, reggel hívd fel a GLS központját, kérd el a futár telefonszámát, és beszéld meg vele, hogy mikor és hol találkozzatok. Általában azért rugalmasak, szóval nem feltétlenül csak a megadott címre viszi, meg lehet vele dumálni, hogy máshol találkozzatok. -
MODERÁTOR
válasz dptrsk #23017 üzenetére
Miért ne lenne hibás a T??? Ha tudja, hogy ő a GLS-el szerződik, és nyilván ők is tudják, hogy meddig dolgoznak, miért kínálnak fel ilyen lehetőségeket??
A másik, ha kivennék az utolsó időpontot ami az 7és 8 között van, akkor is ott a másik két választási lehetőség, amit a GLS ugyanúgy figyelmen kívül hagy mivel nem azt nézik jancsikának mikor lenne jó a szállítás, hanem egy bizonyos útvonal alapján megy, nem fog közben 4x annyit kocsikázni a városba.
Ezért is utáltam meg a GLS-t mert mindig várogatni kell, egyszerűbb sokkal a pick-pack. (Mellesleg ebben is találtam kivetni valót, hogy a T- csak a hírlaposokhoz mehet, OMV hez nem, nekem az jobb lett volna)
De ez van, nem úgy mennek a dolgok ahogy mi szeretnénk. -
MODERÁTOR
válasz krisztian112 #23489 üzenetére
Igen!
-
MODERÁTOR
válasz PhoenixSzG #23534 üzenetére
Azt meg lehet csinálni, hogy csak akkor ne küldjön sms-t ha a bejövő hívást elutasítom? Csak olyankor kellene értesítenie ha ki voltam kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz atti95 #23581 üzenetére
3G, vagy H betű megjelenik az értesítési sávban?
Ha nem akkor ezt ellenőrizd:
Beállítások/Vezetéknélküli és mobilhálózatok, továbbiak/Mobilhálózatok/Hozzáférésipont-nevek
Ha van megadva akkor azt pipáld be, viszont ha nincs megadva adj meg újat: Jobb menü gomb/Új hozzáférésipont-név
Ezeket add meg:Név: web'n'walk
Hozzáférési pont neve: wnw
MCC: 216
MNC: 30
Hozzáférési-név-pont típusa: default,suplTöbbit hagyd üresen.
-
MODERÁTOR
válasz ferikek #23622 üzenetére
Üdv, annyiban tudok segíteni, hogy ez tényleg így van, hogy csak az intézkedhet bármit, akinek a nevén van.
De átíratni kb 5 percbe telik, ki kell tölteni egy dominó ajándékozási szerződést, amit kitölt az ajándékozó és az ajándékozott, majd mindketten aláírják meg +2 tanú.
Ha ezt otthon kitöltötték, elég az ajándékozottnak bemenni és máris az ő nevére írják.
Ha kell ilyen nyomtatvány, akkor küldök a mail-címedre. Múltkor kérni akartam a T-ben de azt mondták, nekik nincs már ilyen szerződésük, és elég ha egy papírra ráírja az ember az adatokat. Viszont előtte 1 hónappal is kértem, akkor meg adtak, szóval megszerkesztettem magamnak azt, amit ők adtak. Írj, ha kell. -
MODERÁTOR
válasz dedike #23626 üzenetére
? Mondom, ha ajándékozási szerződést írnak akkor meg lehet csinálni, annyit írtam hogy hivatalos adatlap nincs erre, csak Te otthon készítesz egy ilyen papírt, amin szerepel az ajándékozó és az ajándékozott neve, személyi igazolvány száma, meg két tanú név + igazolvány szám, valamint a SIM kártya imei száma.
Ennyi.
Beviszi az ajándékozott, onnantól az ő nevén van.
Elnézést ha elsőre nem votlam érthető. -
MODERÁTOR
Komolyan az ünnep közeledtével egyre jobbak a kalendáriumi akciók...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz erdoke #24108 üzenetére
A 3 napot arra írtam, hogy ha bármit bárhol veszel, 3 napon belül, elromlik, vagy hibát tapasztalsz a működésben, kötelezően ki kell cserélniük. Ezért szemétség webshopnál, ha a rendeléstől számítják, holott honnan a francból tudjad, hogy jó-e ha még meg sem kaptad... Erre értettem.
-
MODERÁTOR
@ 1430, dedike és kali
Akkor jól gondoltam elsőre, hogy a kézhezvételtől van. De akkor a 2 pixelhiba miatt szerintem cserélniük kell azonnal, nem szervizeltetni.
Mert történet leírásából, ő szeretné továbbra is ezt a készüléket, csak pixelhibák nélkül. A visszaküldést, csak az ügyintéző javasolta, lévén ha újra megveszi, már 10k-val drágább... -
MODERÁTOR
válasz SziberTomi #24210 üzenetére
ICS és JB alatt a gyári android rendszer méri.
Ha GB-t használsz, akkor feltelepítesz valami appot, ami figyeli, vagy a My T-mobile-ban lekérdezed, azt hiszem 57 Ft-ért. -
MODERÁTOR
Elnézést, humornak szántam.
Rágugliztam a problémádra, és sajnos a szolgáltató nem tud ilyet csinálni, csak magában a telefonban lehetne, de azt mondtad az nem tudja. Így nincs más opció, mint az új szám.
De fentebb írták, hogy webshopból ~2800 körül van, és amennyibe kerül, azt le is beszélheted.
ITT találod. -
MODERÁTOR
válasz Fehercsoki #24228 üzenetére
Szerintem nem lehet, de ha telefonon beszélsz egy ügyintézővel, ő biztos el tudja intézni, hogy micro legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest