Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Sziasztok!
Húgom laptopját ki szeretném bővíteni +4GB RAM-al. Jelenleg egy Kingston ACR16D3LS1KFG/4G van benne.
Találtam egy eladót, akinek az alábbi modellek vannak eladók
Kingston ACR16D3LS1KNG/4G
Samsung m471b5173qh0-yk0Ezek közül melyiket vegyem meg? Nem értek hozzá, de első blikkre a Kingston jó lehet bele. A laptop egy Acer Aspire E5-571g-606H. Köszi a segítséget előre is!
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
válasz Bivaly26 #55828 üzenetére
Tudom, hogy a legmegbízhatóbb az, ha ugyanolyan típusú modult teszek bele, de olyat sajnos nem találtam. Saját laptopom esetén nem volt gond, tudtam ugyanilyet venni. Szóval a kérdésem továbbra is áll :)
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest