Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
és Mikemend:
Szívesen!
Nekem is épp ez szúrt szemet. Máskor is ezt csinálták. Nem hiszem, hogy egyszerűbb volna a megfelelő minta mellett még a többé-kevésbé megfelelő színt is kiválasztani, mint egyszerűen rárakni a pontosan elképzelt színátmenetet. De az biztos, hogy az 1000 sokkal jobban hangzik, mint a 12.
-
Mikemend
senior tag
Abszolút egyetértek, manapság már nem sok kell hozzá, hogy ilyen effekteket pár perc alatt elkészítsen az ember. Pl. ott vannak az Akvis programjai, amiket direkt ilyen célfeladatokra készítettek.
Olcsó oldalnak cserében a MightyDeals-t ajánlom, ahol tényleg sokszor baromi jó csomagokat adnak. -
elistvan
őstag
a a legnagyobb csomagot veszed akkor a prot kapod, legalábbis én így olvasom. Jaa, most nézem a linkedet, és a humble bundle re gondoltam ami most fut, te pedig a steameset linkelted. Igen tudom, hogy a movie studio jóval kevesebbet tud, plusz ahhoz egy steam is kell a gépedre.
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
ElektrikusDE
senior tag
-
Trailblazer
veterán
TC-nél van jobb. Directory Opus...
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Dzsekó
addikt
Norton Commander mellett mindig ott volt a Dos Navigator és a Volkov Commander.
Volkov Commanderrel tudtam csak letörölni a sérült fájlnevű fájlokat, amire a NC és DN csak annyit írt, hogy a fájl nem törölhető vagy írásvédett. Ezeknek a fájloknak a nevében szerepelt olyan karakter, ami nem lehetett volna: ? ő ű stb. Itt még DOS-ról beszélünk, 8 karakter ékezet nélkül. Lényeg, hogy a Volkov Commander sz@rt ezekre a nevekre és úgy lepucolta a használhatatlan fájlokat, mint a huzat. Leginkább erre használtam. -
fornettisuti
veterán
A készlet úgy értendő, amit arra szánnak.
Pl. ha egy üzlet akcióz Trappista kerek sajtot a készlet erejéig, akkor pl. 100db a készlet, attól még a raktárban lehet még fizikailag, de azt nem akciózza le.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Cs1csó
félisten
Tudom, hogy van ilyen pl. amikor az Avast az OutPost tűzfalát vásárolta meg licencelte, vagy a Malwarebytes amikor megvette a Binisoft tűzfalát vagy az Avast a Cleaner-t de azokról már előtte is hallottam, itt meg olyan kisebb termékekről lehet szó amiről nem jutott hír korábbqan hozzám.
-
-
Cs1csó
félisten
+1
Soha nem monitorozom a háttértárakat külön programmal van HWiNfO ami mutatja a SMART értékeket ennyi bőven elég.
A lényeg, az adatmentés ahogy írod. Ezt szoktam én is szajkózni. Aztán ha bekövetkezik a vég az egyik háttértár számára veszel egy újat a mentésből visszarakod rá a cuccot és mehet minden tovább.
Még az sem jelent semmit, hogy mondjuk egy SSD-re azt írja pl. HWiNfO hogy X%-os mert lehet, hogy mondjuk 30%-os értéket elérve is még fog futni 3-5 évet.(a hardverek hőmérsékletét szoktam figyelni pl. CPU, VGA, alaplap HDD, SSD de csak hébe-hóba vagy egy hosszabb kikapcsolás újraindítás nélküli időszakban az adott időszak alatt elért maximum értéket, hogy nem e kiugró valamelyik érték.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Szerintem meg a HDD-monitorozásnak igenis van értelme, hiszen a hibák számottevő része nem hirtelen, hanem fokozatosan alakul ki. Egy HDD állapotromlásából, annak mértékéből következtetni lehet a bajra, tehát növeli az esélyét az adatok mentésének. Úgyhogy HDD esetén szerintem hasznos a sentinel. (Más kérdés, hogy mindenképp kell több példány a fontos adatokról.)
Viszont ssd esetén kérdéses számomra is az értelme, mert ha jól tudom, az ssd-hiba nem nagyon jelezhető előre, így gyakrabb az előrejelezhetetlen, egyik pillanatról a másikra bekövetkező meghibásodás. Várnám valami szakértő véleményét ez ügyben.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Akárhol nézek teszteket - legalábbis a "hivatalos laboros" teszteket - ott kb. mindegyik versenyző hibahatáron belüli 2-3 max 5%-on belüli szórásban végez ami bőven jó.
Tehát azt mondani egy termékre amelyik ugyanazon a teszten 97%-ot ért el egy olyannal szemben ami 99%-ot hogy "rossz" túlzás. -
-
Szellem.
nagyúr
A fenti oldal amit linkeltél az sajnos egy semmirekellő "teszt" ha lehet egyáltalán annak nevezni.
A termék egy nagyon egyszerű és kiváló termék. Nincs benne semmi felesleges modul, nincs agyonpakolva vackokkal. Ellenben észre sem veszed a gépeden, olyan mintha fent sem lenne, és rendesen meg fog védeni. A cloud AV és DeepGuard technológiája egyedülálló. -
wwhy
veterán
Gondolom, h a dörgedelmedet nem nekem szántad Amúgy, nekem, a díjnet tökéletes, minek lépjek be 101 szolgáltatóhoz, csináljak fiókokat, új és új jelszavakat stb., mikor minden megvan egy helyen
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
nagyúr
"elvesztette azt a vonzalmát, hogy mindent egyhelyen be tudok fizetni"
Pontosan így jártam én is. Sokáig használtam a díjnetet, több szolgáltatót regisztráltam, és volt ígéret, hogy mindet lehet majd. Na, ez sosem jött össze, úgyhogy "ha nem lehet mindet, akkor inkább egyet se" alapon kiléptem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen RAM-ot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Szólánc.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Szupercsendes táp Seasonic és Noctua együttműködésben
- Vezetékes FEJhallgatók
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest