Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
Nekem az LTE-vel semmi gondom nincs. Csak ezzel a szolgáltatóval van nagyjából azóta, amióta a gagyi kínai hálózatmenedzsmentre váltottak (abból is a gagyibbra). Pluszban kénytelenek voltak a helpdesken is emiatt változtatni. Az elmúlt 4-5 évben a bejelentéseim kb. 5%-át zárták le nem sablon lerázó szöveggel, avalamiféle megoldással. Már fejből ismerem a pont 30 napra érkező sablonszöveget: "A fentiek alapján tájékoztatjuk, hogy panaszát a Telenor részletesen kivizsgálta, mely során a vonatkozó rendszereink működésében hibát nem állapítottunk meg." Ja, csak az marad mindig ki, hogy a panaszt mindig akkor rögzítik, amikor x nap (néha inkább több hét) szenvedés után feladják Telenor oldalon a probléma megoldását.
@csernak75: Jut eszembe. Neked elárulták, miért kaptál az előfizetésedre korlátozó profilt? Vagy csak szokás szerint ment a mellébeszélés és egyszer megoldódott?
[ Szerkesztve ]
-
szlibud
tag
Ezt hol sikerült elérned?
Nekem 2 hete van ez a csomag és 1x volt a letöltés 65 Mb/s, egyébként általában jó esetben ha 40/5 akkor már örülök, de rosszabb is sűrűn van.
Hozzáfűzném a 65 első nap volt, és a régi telenoros netem is csak 1x prudukált 20Mb/s-et a 21 max-hoz képest, és az is érdekes módon első nap volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest