Új hozzászólás Aktív témák

  • Achill3uS

    veterán

    válasz #97544192 #5069 üzenetére

    És szerinted létezik olyan, hogy 1 napig rendesen be van lőve, utána lévő nap meg úgy gondolja a cuccos, hogy már nincs belőve rendesen, és nem hogy 1600 MHz-en, hanem még 1066 MHz-en sem képes működni?

    igen, tuningnál előfordulhatnak ilyan anomáliák rossz beállítások, vagy önhibán kívül memória support problémák miatt egyes alaplapokkal, bios-okkal, láttam énis ilyesmit már, fölösleges ezen mérgelődni, ehhez türelem kell, különben egy szervízben ha alapon megy valami stabilan úgysem tudnak segíteni. azt pedig hogy a tápod miatt instabil-e a rendszer először mindent teljesen alapon érdemes letesztelni, minden vissza default-ra és 2-3 napig csapatni prime-al 3dmark-al és mindennel amivel tudod, ha nem térdel meg, ilyen "minimal" tuningot amit csináltál 3.6G 1.30v, lazán bírnia kéne, de még azt is megteheted, hogy kölcsönkérsz egy gyengébb vga-t és bestabilizálod a cpu+lap+ramokat, amikor pedig visszarakod a 285-öt semmi gond nem lehet kivéve ha tényleg táp gond.

    "De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)

Új hozzászólás Aktív témák