Új hozzászólás Aktív témák

  • AirBooms

    addikt

    Érdekes, ahogy beköszöntött a forróság, s a szobahőmérséklet mindenkinél alaposan megemelkedett, szinte a topik 99 százaléka a takarékosabb, alacsonyabb tuningüzemmódokról ír. Meg arról, hogy kéne kímélni a rendszert, hogy kéne óvni az éltettartamot. Aztán van egy-két ember, aki nem mer lefutattni még egy-két kör LinX-et sem, mer már 90 fok fölé megy a procija, de fura kérdésekkel állnak elő. Pl. mennyire jó a 4000 vagy 4200-as uncore meg a 2100 MHz-es ramsebesség... Én ezekkel nem tudok mit kezdeni, egyszerűen nem értem, mi van az ilyen kérdések mögött?
    Igen, ...rva jó értékek! S baromira csorog a nyálam! Ha a cél ez volt, hát elérted, kedves számomra felfoghatatlan lelkivilágú topiklakó. Csak megint ott van az 1,39 v-os qpi fesz... Meg a tegnapi hsz, amiben a 90 fok feletti procihőről sírtál... És fogalmam nincs, ezekkel a hsz-ekkel miért kell teleszemetelni a topikot... Annyira nincs ezeknek értelme. Mégis, mit vársz? Dícséretet, hogy az alaplapod biosának menűjében egy-két értéket feljebb tudtál tekerni, s a géped volt hozzád kegyes, s kékhalál helyett bebootolt? Vagy mégis mit? Szerinted ez mögött miféle tudás, hozzáértés, bármi van, amiért érdemes hozzászólni az egészhez?
    Egy dolog valóban szép: az a ram tényleg piszkosul megy. S igen, az új lapomban (R2E) az én procim is megy 4000 Mhz-es uncore-t (1,34 V-on). De nem fogom ilyen feszekkel gyilkolni, s tudom, hogy nem stabil - mintahogy tudjuk, hogy 4000-en a tiéd sem (1,39-en). Éppen ezért megint odalyukadok ki, hogy miért, miért, miért???
    Itt a meleg, mindenki a stabil, biztonságos, 24/7-es nem melegedős beállításokat linkeli - erre jössz két ilyen srceennel. Tényleg nem értem... ááá! :W

Új hozzászólás Aktív témák