Új hozzászólás Aktív témák

  • AirBooms

    addikt

    válasz HSM #20546 üzenetére

    Az én procim (ez a második) FPO-ja: 3910A618. Ezek szerint nem vagyunk tesók. :(
    Viszont már rám fért egy jó proci, mert korábban szériában fogtam ki a gyengébbeket... Bár uncore-ban nem tudom, mit megy (nálam), mert ugye a Gene a szűk keresztmetszet (így egyelőre 3200-as uncore 1600 CL7 ramok).
    A részemről sincs semmi gond a te módszereiddel, sőt! A véleményeddel sincs, azért vagyunk itt, hogy vitassunk meg dolgokat, netán vitázzunk. Nekem a LinX futtatásakor nem érdekes, ha nem tudok mést hasznélni, azt az időt a tesztre szánom, a lényeg, hogy alapos legyen. Ha kell valamire gép, akkor elkunyizom a páromtól a laptopot... :B
    A tesztelésről pedig annyit, hogy én innen lesem a módszereket. Az év nagy részében tojok az egészre (már bocs a kifejezésre), nem érdekel az egész történet. Csak használni akarom a gépem, lehetőleg minél nagyobb teljesítményen (nem játékokhoz), de stabilan. Meg tudok őrülni, ha valami nem stabil. Épp ma is volt egy fagyásom. Nem is fagyás volt - ezt már másodszor csinálja a VGA (GTX285). Egyszerűen leesett a GPU órajele 1 (!!!) MHz-re (legalábbis az Everest szerint utólag). Vagyis hirtelen fekete képernyő... A cikkem, ami éppen félbe maradt, közben feltöltés alatt lévő fotók, stb. Azt sem tudtam, mi történt, mi veszett el, mi maradt meg... Szóval eljátszok néha egy kicsit, hogy mit tud a gép, de aztán én is megkeresem a biztos, de jó beállítást.

Új hozzászólás Aktív témák