Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz HSM #14077 üzenetére

    Hát, nálam gyenge volt, kevés szolgáltatással, kompatibilitási gonddal (pl. tuner), Realtekhez amúgy nem a Realtek drivert kell feltenni, hanem az ASUS oldaláról letölthetőt, és akkor nem lesz hangerő gond. Így volt ez a P5Q-val és a P6T-vel is.

    Qru: Sztem hagyd CL8-on, én is futtattam pár 4GB-os, hosszú Linx-tesztet, és a 17. körig tudtam kitolni az első hibát CL7-ben. Az már más kérdés, hogy IBT nem hibázik, és mindenféle progi, akár több is egyben, teljesen rendben megy.

    QPI-t és Uncore-t levéve sikerült 1720MHz-es RAM-okkal elindítani a gépet (CL9), de messze nem volt stabil (szóval vsz. a túl magas QPI/Uncore volt a gond eddig). Tipp? Vagy jótól kérdem? :F :Y

    Zájec: Ha 3888-ra teszem az uncore-t, OC Tuner 3200-nak látja, CPU-Z viszont 3888-nak QPI-Link címszó alatt. Melyik a helyes? :F QPI-t OC tuner bios-beállításnak veszi, vagy ha feljebb van, akkor éppen 6400-nak, franc se érti. A VTT-t mindenesetre levettem tuninggal is 1.340-re, egyelőre jónak tűnik.

    laragirl83: Hát, 778MB van a képen, én azt láttam. De nálam mégis 1999-re veszi le a RAM-limit miatt; talán nálam jobban van belőve a rendszer, nem fut annyi fölösleges szolgáltatás (pedig IIS is megy). Az érdekes nekem, hogy lejjebb alacsony fesszel stabilnak látszik a cucc, 1.3V-on meg nem indul el 20x200-zal.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák