Hirdetés
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Üdv!
Van egy 1 éves Samsung P2370HD tuneres monitorom. Kb. negyed órával ezelőtt fura sistergést adott ki hátulról - mint az elektromos szikra hangja - és a fényereje lecsökkent. Megnéztem, a tápkábel a helyén van, a beállításokat nem módosítottam és a másik, ősrégi monitoromon sincs változás. Van valakinek ötlete, mi történhetett?"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
Üdv! Van egy Samsung P2370HD monitorom, amit eddig DVI-n használtam. Most úgy gondoltam, hogy kipróbálom HDMI-kábellel. Megy is szépen, de a kép furcsa: olyan, mintha hiányozna róla a simítás (pl. a Start menü Windows ikonja recés, és a feliratok körül enyhe fehér halo látszik). Sem az nVidia driverben, sem a monitor saját menüjében nem találtam semmit, ami javítana a dolgon. Ötletek?
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-
Wolverine
félisten
Volt ilyen, azt sikerült kezelni (nem jelent meg a kép széle és a Tálca sem, amíg nem módosítottam, milyen képarányt jelenítsen meg...).
#19280: egy GTX 750. Mondjuk a monitor elég öreg modell, annak a szoftvere lehet ludas (bár frissítve lett korábban a legújabb verzióra).
szerk: egyébként 1600*900 és 1280*720-as felbontáson is ugyanilyen... sajnos. Valsz. visszateszem a DVI-kábelt.[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- LG 27MR400 Monitor
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest