Új hozzászólás Aktív témák

  • superecneB

    őstag

    Adott egy 2233BW monitor. A következő hibát csinálja, sajnos jobban nem nagyon tudom lefotózni: [link] A probléma, hogy a betűk (különösen alacsony felbontásban látszik) árnyékát, és windows telepítésekor a betűk vonalainak egy részét rózsaszínes árnyalatúan színezi. Árnyék nélküli betűknél többnyire rendben van. A problémával csak windows alatt (más op rendszert nem próbáltam) jelentkezik. Azthittem, hogy a szürke egyik árnyalatát rózsaszínűre színezi, így megnyitottam 1 rajzprogramot és elkedztem kevergetni a szürke színeket, de nem sikerült találnom olyat amit átszínezett volna. Képszerkesztő programban megnyitva rá zoomolva a problémás helyre, nem is rózsaszínes-lilás színt rajzol oda, hanem a barnának egy árnyalatát.
    Először arra gondoltam az akkor használt tunningolt VGA-m adta meg magát, vissza vettem alap órajelre - probléma maradt. Lecseréltem a VGA-t - egy másik gépben leteszteltre, (más gyártó más driver) - probléma maradt. Újraraktam a Windows-t (már telepítéskor is mikor az időzónát kell kiválasztani pl. látszik a probléma) - probléma maradt.

    Ezért gyanakszom a monitorra. Esetleg DVI kábel elromolhat úgy, hogy ilyet produkáljon? Esetleg monitor kalibrálás megoldaná a dolgot?

    Lemaradt egy link kivágva 1 problémás esetet, nem tudom nektek milyen rányalattal árnyékol a betűkre (barnás?): [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák