Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz inf3rno #2690 üzenetére

    Meg kell találni az arany középutat. Viszont el kell fogadni azt is hogy vagy sűrűbben vágod, vagy gyenge géppel egy örökkévalóság a munka. Írtad hogy 4-5 órát vágsz 500nm-t. Egy 555RXT-vel ez a munka szerintem maximum fél óra lenne, ha kicsit lepihensz félúton mert mondjuk nem bírod, akkor legyen 45perc. De nyilván hülyeség alkalmi munkára csak otthonra 330k-s gépet venni, ezért érdemesebb sűrűbben vágni, de mondjuk kis géppel is fele annyi ideig tart.
    Vagy ha esetleg veszel egy erősebb gépet, akkor érdemesebb mulcsozó kést felrakni. De ahhoz már tényleg kell legalább 2.5LE környéki gép hogy kényelmesen pörgesse.
    Illetve azért azt is figyelembe kell venni bár sokan nem gondolnak rá, hogy egy STIHL-nél meg mondjuk egy Kínai kaszánál nagyon mást mutat az hogy rá van biggyesztve hogy 2.5LE. Egy nagyon Kínai gépnél az jó esetben 1.5-1.7LE környékénél van. Szóval lehet játszani a számokkal, de bárhogy nézzük mélyen zsebbe kell nyúlni ha jó kaszát akar az ember venni.

    Én is sóher voltam meg is jártam. :) Épp ma beszéltem Bauhaus-al, holnap megy szervizbe az AL-KO kasza, aztán nagyon remélem hogy pár napon belül kapok választ hogy mit állapítottak meg nála, mi a szarért remeg.

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák