Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
Eléggé best buy...
Talira kizárt, hogy elmenjek, mert nem engedi időm. El lehet jönni viszont Bonyhádra vagy Szekszárdra, és akkor meg lehet hallgatni.
Nekem kicsit gyanús az Invertory, mert az egy csöppet emeli a basszust. Nagyon szeretem az erős mélyet, de csak elektronikus zenénél. Akusztikusnál a DT990 PRO is sok volt nekem. Viszont a TS-671 simán elmuzsikál mindennel, és még elektronikusban is oda tudja tolni a szubot. Teszi ezt úgy, hogy nem mászik rá semmilyen más tartományra.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
TheZukker
tag
Elég sok kiadás van most, baba stb, nem hiszem, hogy kilehet húzni nagyon a határokat. Én szívesen ajánlom neki a Sluxot, nekem is az van (HD660), és szeretem. Bár mondjuk legszívesebben nagyon váltanék... Az az Invoke milyen? Valami hülyeboltba nem lehet kipróbálni? Pest nem itt van, hogy csak úgy beugorjon valahova hallgatózni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs