Új hozzászólás Aktív témák

  • frango13

    aktív tag

    válasz frango13 #10802 üzenetére

    Játszogattam már kb. 1 hete a Zowie GTF-X padon(Csak gyors FPS). Kicsit kezdtem húzni a szám, mert az első próbálgatásokhoz képest lassult. Elővettem a régi padjaimat és kipróbálgattam, hogy tényleg olyan tapadós-e, mint gondolom. A Terra Editionos Goliathushoz képest sokkal gyorsabb. Az nagyon tapad. Viszont kb. olyan gyors, mint a Goliathus Alpha, amire egy flakon szilikon rá volt fújva. De nekem még az sem teljesen megfelelő. Az apró mozgások, korrigálások még mindig kicsit szaggatottak és úgy képtelen vagyok rendesen játszani. Sajnos most nincs itthon szilikon így fogtam a szilikonos padot és ráfektettem a GTF-X-re. Meghúzgáltam rajta párszor. Utána az egeret is mozgattam rajta kicsit. Olyan lett a GTF-X, mint az álom. :) Iszonyat gyors és mégis meg lehet könnyen fogni az egeret. így már ezerszer könnyebb célozni. Erre már azt tudom mondani, hogy nekem megérte ezt a pénzt.
    Szóval, ha valakinek mindegy a pénz és egy nagyon gyors, szövet padot keres, akkor jó választás lehet a GTF-X. Szilikonnal meg brutálgyors. Annyi a lényeg, hogy kibontáskor még véletlen se csavarjuk fel ellentétesen, hogy úgy lapítsuk ki! Sokat kell vasalgatni, leszorítani. Rá kell szánni azt a kis időt, de amikor kisimul rendesen, akkor kárpótol a pad. :)

    (Igazából csak azért írtam ezt le, hogy esetleg, ha valaki később véleményt, tapasztalatot keres a padról, akkor legyen egy ilyen is.) :U

    :)

Új hozzászólás Aktív témák