Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drift_Elek23
aktív tag
válasz Drift_Elek23 #51 üzenetére
nah,ez meg is volt
am nyitottam egy boltot h 1b-ért elvihetnek mindent(minden 999999), de a a fél boltot megvették ennyi pénzért... OH YEAH!A tuning a lelke mindennek
-
Aregon
csendes tag
válasz Drift_Elek23 #52 üzenetére
Hehe, én egyszer ugyanígy jártam az első skilles Rune Blade-emmel
Képzelheted, mennyire örültemMegvan az 5. rr
- Woldemort -
-
Deader
csendes tag
A MuOnline Király 1 játék hajrá mu!!!
Kedvenc karim az SM
-
Deader
csendes tag
Valkinek Van Eladó DW SM Szárnya??
-
Aregon
csendes tag
válasz Drift_Elek23 #54 üzenetére
118Milla?
Tegnap egyik havernak adtam 100 millát a vaultból, és még következő rr-re elég van nálam
Zenért soha nem fogsz kapni winget, a minimális ár 2b szokott lenni, annyit meg nem olyan nehéz összeszedni!- Woldemort -
-
Aregon
csendes tag
válasz Drift_Elek23 #61 üzenetére
Felraknám de nem lehet
Ugyanis nem felel meg a követelményeknek:
Egyrészt mert .bmp formátumú, és csak az eredeti .jpg képet lehet felrakni!
Másrészt, nincs teljes méretű chat ablak. F4-gyel teljes méretűvé kell tenni, hogy lehessen látni az előzményeket..
Én felraknám, de úgyis el lenne utasítva...Amúgy minek hordassz magaddal 1111 almát?
- Woldemort -
-
dui
aktív tag
válasz Drift_Elek23 #63 üzenetére
miért ilyen kis almát veszel? Large healing potion+1 sokkal jobb
Nekem 1100 millióm van(1,1milliárd) 3rr és 362lvl -
Aregon
csendes tag
Történt egy kis hiba a rendszerben: a klánok eltüntek
Valami bug lehet, mert a weboldalon mutatja a klánokat, de a játékban nem, és belépni sem lehet guildba.
Az ismerősök listája is nullázódott.
Most van egy 5 perces leállás, azt hiszem javítják a dolgokat...- Woldemort -
-
Aregon
csendes tag
Na a mai nap is eseménydúsan telt
Úgy kezdődött az egész, hogy tegnap este találtam egy tollat. Ugye az kell a lvl2-es winghez, meg egy chaos.
Beraktam a szárnyam, a tollat a chaost a goblinnak de csak tizenvalahány százalék volt, és 90% alatt nem nagyon kéne nekikezdeni.
Szóltam egy sok rr-es haveromnak, aki már sok winget csinált, és legutóbb kapásból 2 tollat ütött ki!!
Adott 10b 10s 10life-ot és egy exc fegyót. Rápakoltam mindent a cuccokra de egyik soul se vitte fel +7-re semmimet
Ma odaadtam havernak a cuccokat, de nem akarta megkezdeni a mixelt blesseit, mert egy lvl2-es BK wingre gyűjt, így tehát elmentünk cuccokat árulni
Árultunk 3 órán keresztül, én az 1esen ő a 2esen. Összvissz 2b-t és egy +2-es skilles dancert tudtam szerezni, és el kellett adnom a félretett DW wingemet
Na de nem volt gond, mert a dancer-ért+1b-ért vettem egy +0-ás, de +8 optos DW wingetEzután odaadtam havernak a cuccokat, rakott rá még 8b-t 3s-t 2life-ot és így lett +7-4-es a wing, a fegyó meg +7+-8-as, és meglett a 90%
És... egy Bk wing lett belőle ami ugye nekem nem jó, mert én MG vagyok, haver meg melf, és neki van lvl2-es wingje, de a főkarija egy BK.
Szóval így őneki lett egy BK wingje, nekem meg adott néhány blesstNa mindegy, ma este megint megyünk tollat keresni, és csinálunk nekem is egy MG winget mondjuk bizti fog kölcsönadni néhány b-t.. annyit amennyit én két hónap alatt sem gyűjtök össze
- Woldemort -
-
zip_elek45
csendes tag
-
dui
aktív tag
csak nekem nem működik a játék? elindítom a mu.exe-t, bejön a szokásos játékindító ablak, tölt 10mp-ig, aztán hibaüzenet: "Nincs kapcsolat a szerverrel".
Volt már gépresi, játékot is újraraktam, de semmi:S pf..
Remélem jó lesz -
dui
aktív tag
jehh már jó
-
Drift_Elek23
aktív tag
énmeg lehet szereztem pár hétre bannt magamnak...vagy véglegest
vki belépett a klánomba (kezdő volt) adtam neki tehát ingyen 1 crystal sword-t
két nappal utána meg már a FONIX nevű klánban csücsült. csak a fegyóért jöttA tuning a lelke mindennek
-
dui
aktív tag
válasz Drift_Elek23 #72 üzenetére
ne sajnáld a fegyvert, ha kell bármikor ütök neked olyat, sőt +3ast is
-
zip_elek45
csendes tag
válasz Drift_Elek23 #74 üzenetére
jah ez igaz+
-
Drift_Elek23
aktív tag
-
zip_elek45
csendes tag
válasz Drift_Elek23 #76 üzenetére
sokk
Új hozzászólás Aktív témák
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- PlayStation 1 / 2
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- VMware
- További aktív témák...
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs