Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze13
tag
egyedül
8rr
fúú már vagy 5-6 arany sárkányt csaptam le
elvileg van valami vault váltáls...hallottál róla??...ha igen...nem tudod véletlen hogy kell?[ Szerkesztve ]
-
veterán
már ki lett kapcsolva..de van egy panel az online-n hogy kezdőknek..ált mindenki ott nézi az ilyen parancsokat..hogy mozgások meg ilyesmik
Inline írta fórumon miután DC-zett mindenkit:
"Bekapcsol a naab-riadó a 151 online tesztjátékos miatt, és inkább leállnak a szerók, míg batton és anarchián lesz a több ember Very Happy"Everybody lies.
-
end09
tag
olé
-
Knightos
csendes tag
Helosztok!
Én az Infinity és a Play Mu-n tolom...
Infinityn 20rr DM vagyok általában 1es szerón, néha pkzok...
A play Mu-n a BoK-ok a boltban vannak és Soul kivételével minden jewel van a boltban, Infinityn +11 +16 os itemek a boltba és lvl 1-2 wingek a boltba...
Lorba tömörítették az összes emberkét akinél lehet vásárolni , és minden cuccot meglehet venni (még a 380as cuccokat is). Anciért és Excért folyik a hábórú.
Az infinity az extremetop-on jelelnleg 3. helyen áll, szerintem érdemes letölteni! -
-
Blaze13
tag
válasz Pttypang #364 üzenetére
majd belenézek ,már párat megnéztem
globalmu sztem csövi
emerlad mu-ba is kaphato bok a boltba és cuccok a lvl3-as wing-hez
sőt le wing van a boltba
ott viszont másképp van a pontozás, nekem így jobban tetszik...
ha elosztod a pontkoat, 400 lvl vagy és elmész reszetelni, nem kapsz semmi pontot, de megmaradnak azok amiket elosztottál reszet előtt...így 1 reszet külöbség is sokat számít, és egyre több a magyar
ha van kedvetek majd gyertek oda
már 26 reszet vagyok[ Szerkesztve ]
-
veterán
Hát hidd el nekem megunod..az az igazság hogy akárhogy maxolsz meg ilyesmik miután mindenféle karit kimaxoltál már és észreveszed hogy 0 életed van és semmit nem tudsz csinálni ha off a mu akkor rájössz hogy mást kéne tenni.....én pl CoDozok..sokkal értelmesebb..van életem+egyebek ..megunod aztán továbblépsz..ennyi a story és puff..egy idő múlva eljutsz te is erre a szintre..hidd el nekem.. viszlát! szebb jövőt!
Everybody lies.
-
Blaze13
tag
válasz Pttypang #366 üzenetére
nyugodj meg van életem gépen kívül is, a nagy világba ,ha tudnád milyen még irigykednél is
amúgy nekem is az emerald mu az utolsó...még az mg-t felfejlesztem azt annyi...azt is csak azért, mert még magyar mu-n, batt-on azzal is mentem csak sokra nem jutottam...itt még kipróbálom mit tud...
de ha megnézem még kevesebbet is játszottam mint te ...volt egy-két hsz-ed amibe írtad, hogy egész éjjel játszottál...nekem 2 óránál tovább nem megy...azon túl is már csak akkor maradok, ha dumálgatunk a klántagokkal[ Szerkesztve ]
-
Barados
tag
Császtok !
én a Magyar muonline.hu-val játszom ( nincs más neve xD ) a season4-en teszt szerón, ott van egy 1 rr-es 220 lvelű DL-em ( EMP0RER ) a Min2rr klánba. azt szeretném kérdezni hogy a guardian mu-val mi történt, csakmer egy ideje már nem tudok felmenni a honlapra meg semmi . . . szal sztem megsz6űnt de ez csak egy tipp. Am. ajánlom mindenkinek a magyar mu-t sztem állat, csak sok a bunkó ember" A valósággal csak az a baj, hogy nincsen hozzá háttérzene . . . kérdés: átérzed-e?
-
-
wikings2
őstag
sziasztok bekapcsolódnék eme fórumba is
hány resetesek vagytok és milyen kasztban?
és hol játszotok?[ Szerkesztve ]
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
wikings2
őstag
nekem muonline.hu n van 117 rr es SM em
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
wikings2
őstag
bocsbocs ezzerrel tolom xD
anarchiaTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
wikings2
őstag
Merhandos
VelicoTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
wikings2
őstag
nem is azokkal kell foglalkozni
Hanem azokkal akik játszanak és nem húzatáson nőttek fel mint ahogy én se
Mindenki beszól hogy persze nekünk nagyoknak könnyű, csak azon nem gondolkoznak el hogy mi nem azért vagyunk nagyok mert aztcsináltukl mint ők ,hanem a sok duma helyett játszottunkTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
wikings2
őstag
én személy szerint a revenge t utálom firemuki miatt amugy tisztelet a többieknek....
Firemuki klánjában voltam anno low rr esen mikor 120 rr es volt ő maga és akkor még normális volt.
Mióta 1k+ rr egy barom lett elszált a sok rr től a feje...
Pezzeg ha lenne 2k rr es csöndbenlenne...Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Barados
tag
akkor melyik MU a jó, és a teszt miért rosz?
" A valósággal csak az a baj, hogy nincsen hozzá háttérzene . . . kérdés: átérzed-e?
-
Barados
tag
Meg én nem bírtam már anarchiát se battagliát, mer annyi nagy állat van ott, hogy képtelenség játszani. Valamibe olyasmibe mennék, ami nemrég indult nem olyan magas drop nem olyan magas exp, olyan közepes :
" A valósággal csak az a baj, hogy nincsen hozzá háttérzene . . . kérdés: átérzed-e?
-
Barados
tag
Megmég azt szeretném kérdezni, hogy season4-en ( muonline.hu-n) mikor indul anarchia meg battaglia?
-
Barados
tag
De sajna nincs olyan karim ami teljesíteni a követelményeket
-
Barados
tag
valaki megtudja mondani nekem, hogy melyik MU-t érdmes elkezdeni, és hogy miért?
-
Barados
tag
a FortressMu? csak azzal az a problem, hogy letöltöttem és valami hibát észlel. valaki mondja meg pls hogy mit csináljak, esetleg egy re-töltés?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Na még a végén ezt is törlik xD
Spigi írta:
"Nem vagyok low és nem vagyok kezdő és full joh-os sett-et hordok.A világ egyik leglaggosabb és legkorruptabb játékát játszom és rajtam kívül még több millioan értik,hogy mire gondolok, amikor azt mondom: CW resi. A klánnevem megelőzi a Karakter nevemet és nem örülök,hogyha a noobok összekeverik „pk party-t"-t a „Castle Siege"-el.
Örömmel gondolok Zeusra az igazságosra, a magyar fordításokra és a sok „DC"-re.Szeretném a Tripla exp-es hétvégéket,és valamivel nagyobb exc dropot!!Itt élek a játék világában.KC-eventen mi vagyunk a császárok és igen is nálunk vannak a világ legnagyobb kockái!Muonline,én igy szeretlek!!"Everybody lies.
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs