Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hestia

    csendes tag

    A55-öt nem hallottam.
    Akkor miért írok: DX50 lecserélése miatt volt A45, majd A105 és most van DX160.
    Amivel hallgattam: SRH840 fejhallgató, XBA-N3 füles (egy ideje a gyári 4.4-es kábellel).
    A45 és A105 hangja szinte azonos. Talán picivel több a sub az új modellben. A Sony sw nálam lefagyott az A45-ben 2x is a vásárlás napján. A kártyán lévő zenék rendezése pedig „szétcsúszott”. A gyártó szerzői jogi védelme nem tréfál. :((
    Az A105 szépen zenélt, de mindkettő EU piacos Sony halk. A hangerőkorlát néhány régi lemez élményét elrontotta (pl.: Csajkovszkij - 1812 nyitány). Mindezt nem csak a fejhallgatóval, hanem az egyébként könnyen hajtható fülhallgatóval is.
    A hangerő korlát – űgy emlékszem az A105-ben ideiglenes – kikapcsolása sem segített. Az Android miatt viszont az üzemidő csak az elődjének a fele, ami azért még így is jó. Rádió már nincs benne, bár a 45-ben nem sok adó jött be.
    Mindkét Sony-t már másnap visszavittem, most újra kínai lejátszóm van.
    A DX160 hangereje bőséges, hangzása meleg. A kiegyenlített kimeneten dinamikusabb, több a sub. Nem túl analitikus, de talán ettől hosszan hallgatható. Persze a 3.5-ös normál kivezetés is jól szól. A fejhallgatómmal is játszva boldogul. WiFi-t, BT-t nem használom, a 2019-es ebben állítólag gyenge. Valamint a 3.5-ös aljzat az idei verzióban már boldogul a mikrofonos vezetékkel is.
    Jó kérdés, ha a Sony-k erősítője nincs korlátozva, hogyan döntenék közöttük most.
    Az A105 és a DX160 hangzása – nekem – közel azonos, de a kiegyenlített kivezetés miatt utóbbi jobb.
    A Sony software miatt biztosan nem választanám az A45-öt. Az üzemidő csökkenés ellenére sem.

Új hozzászólás Aktív témák