Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyuri16

    senior tag

    válasz wolfman #22172 üzenetére

    sajnos a kozepso bekapcsolo gomb nem zarja le a billentyuzetet. sot nem vettem eszre, hogy valamit is csinalna, ha epp zenet jatszik le.
    reggel probaltam utcan is a lejatszot, ha ovre, vagy zsebre rogzitem, akkor nem nyomtam meg veletlenul valamit, szoval hasznalhato, de azert zavaro hianyossag.

    ami azosszeszereleset illeti az jo (attol eltekintve, hogy nagyon muanyag), az illesztesek pontosak, nem recseg. A kozepso nagy gombot kicsit hatarozottabban kell megnyomni a tobbi jo.

    a kezelofeluleten talaltam meg par idegesito aprosagot. Nem hiszem el, hogy ezt valaki tesztelte, azt hittem ennyi ev utan, mar tudnak mp3 lejatszot gyartani:
    - ha elinditom a lejatszast, es kozben a menuben mozgok, vagy csak az albumok kozott, akkor nincs ra mod (vagy csak nem jottem ra), hogyan jussak vissza az eppen lejatszott albumhoz. a regin mindig ez volt a kiindulasi hely, szamomra logikus.
    - lejatszas kozben, ha visszalepek az album nezethez (ahol a szamokat latom), akkor mindig az van kivalasztva, amivel a lejatszast inditottam, nem az eppen jatszott szam.

    van egy hetem jatszani vele, es eldontom megtartom-e, ha esetleg valakinek van kerdese szivesen valaszolok, hogy mast ne erje csalodas.

    bucsher: ez nem megoldas. ez egy alapveto hiba, hiszen ha mar egyszer az id3 tagek alapjan jatsza le a zenet, akkor vegye figyelembe a sorszamot. egyelore folder modban hasznalom, de nincs kedvem az o kedveert szepen rendszerezni es atnevezni mindent. az osszes zenem rendesen el van latva tagekkel, hat hasznalja. ez igy szerintem kiesik az ajanlott lejatszok listajabol.

    Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!

Új hozzászólás Aktív témák