Új hozzászólás Aktív témák

  • raven12

    senior tag

    válasz bucsher #20601 üzenetére

    egyelőre 4 oldalról követem :DDD , mert van, amit az első trackin no-el előbb regisztrálnak (ami mehikóba szól), meg az mp4nation által linkelt oldalon még mindig "logdeg into transshipment hub local postal agent" van, miközben 17track-en, ami szingapúrból és magyarországról is követi, azt írják 23-án fel lett adva a célországba.
    Szomorú vagyok, mert pont úgy fog kijönni, hogy haza kell rohangálnom vizsgák között érte (mert hát nagyon kell és azonnal ugye ;] ).

    Viszont eldöntöttem, hogy HA nem b*sszák meg a vámon (ami amúgy szerény kalkulációim szerint 20-25k-ba fájna ( :W )), akkor összepróbálom egy DT990Pro-val, és ha úgy érzem, hogy rendesen kihajtja, és még mindig nagyon tetszik, veszek egyet :))

    On: kipróbáltad már az 1.2.7-et? Milyennek találtad? Sokan leszólták, hogy muddy, meg hogy 1.2.2 óta egyre kisebb a soundstage.
    Sőt, legtöbben az 1.2.2-t mondták a kedvencüknek, pedig ha jól vettem ki, az 1.2.3 gyakorlatilag egy basszus-emelt 1.2.2, ami kizárt, hogy ne tetszene nekem :D
    Meg amúgy mennyi idő egy-egy firmware-t feltenni rá? Nem akarok össze-vissza váltogatni, de mindenképp ki kell tapasztalnom, melyik tetszik a legjobban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák