Új hozzászólás Aktív témák

  • REDeath

    őstag

    Hello, nekem van egy lassan egy éves Creative ZEN nano plusom.
    A Firmwarejét lehet frissíteni? ha igen miylen előnyökkel jár? csak a max hangerő nő? (úgy tudom creativeoknak is maximalizálva van) vagy elérhetőek lesznek új funkciók is?
    És létezik hozzá olyan szoftver, amivel gépről állíthatom az EQ-ját, hogy finomhangolni lehesen?
    És még egy: a mélyhangkiemelések (a nevük minden márkánál és típusnál más :) ) azok csak sima EQ beállítások? vagy külön elektronika felel értük?

    igazából azért kezdett most nagyon érdekelni ez a dolog, mert régen csak a drágább lejátszókba volt mélykiemelés, most meg már az összes 20e Ft körüli lejátszóban van (pl. a creative ZEN V-ben is) És bár kitűnő hangzása van az enyémnek, azért ha elő lehetne csalni durvább mélyeket, annak mindig örülnék:) (jelenleg is basszusosabb manual EQ beállítást hsználok), lecserélni meg nem akarom, mert úgyse venné meg senki, és legrosszabb esetben is veszek hozzá egy durva fülest ha teljesen belehülyülök a basszusba:) (hát igen, itthon is figyel a ''kis'' mélynyomó az asztal alatt ;) )

    és ha már fülesnél járok, tudtok ajánlai valami olyan fülest amibe agyszaggató basszus van? sokat hallotam a Koss fülesekről, de az érdekelne, hogy van.e olyan amelyik nem ilyen agybadugós.
    A gyári Creative fülesem természetesen jól szól, de az igazán félelmetes mélyhangok csak akkor jönnek elő ha benyomom a fülembe, de ott meg uyge nem marad magától és a kezem nem fogom a fülemen hordani:)
    Ha ilyen basszusra specializálódott fülesből nincs más, csak az agybadugósok, akkor arról is szívesen olvasok véleményt :R

    üdv, Bálint (és bocs ha kicsit sokra sikerült)

    [Szerkesztve]

    Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

Új hozzászólás Aktív témák