Új hozzászólás Aktív témák

  • csokis26

    csendes tag

    Tulajdonképpen elhiszem én a szervizeseknek, hogy az ilyen hibát a legnehezebb javítani, ami hol jelentkezik, hol nem. Ez a legrosszabb.
    Olvastam, bár tudom nem ide tartozik, hogy az illető megírta a DVD lemezt, majd az író nem olvassa vissza ha beteszi a meghajtóba, másnap reggel meg minden gond nélkül megy. Csak az ember ilyenbe ne fusson bele.

    Az agyam akkor durrant el, és őszintén szólva még most sem értem, hogy amikor valakinek a saját hibájából romlik el, azt gond nélkül cserélték: ''na gond nélkül kicserélték az elrontottat egy vadi jú feketére. mosz ezt fogom élvezni ''. Amikor pirossal van a figyelmeztetés kiírva: ''A lenti firmware-ek csak TP verziójú készülékekhez használhatóak!
    SP verziójú készülék esetén a lenti firmware-ek használata a lejátszó működésképtelenségéhez vezethet!''
    Ehhez képest az enyémnek két hibája is volt és ugye biztos voltam benne, hogy csere.
    Kicsit úgy érzem magam, hogy tényleg Magyarország arról szól, hogy aki lop, csal, hazudik az jól jár, aki meg becsülettel használja, az meg szív.
    Biztos az illető utálni fog és egy bunkónak fog tartani, de ő rontotta el, nem? Minek cserélték neki? Az enyém gyári hibás, ráadásul nem is egy baja van, és itt szenvedek vele. Ok, biztosan cserélni fogják vagy javítani, de nekem miért nem lehetett rögtön megoldani a problémát? Azt elhiszem, hogy a probléma nem jelentkezett, de a fénykép azért elég bizonyíték lett volna, nem tudom mitől voltam kevesebb értékű ember, mint Ő.
    Na mindegy, most még picit használom tovább, ha meg jelentkezik a probléma, akkor szerintem (remélem) nem lesz gond a gariztatással.





Új hozzászólás Aktív témák