Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
addikt
Nem tudjátok miért van az, hogy ha érkezik egy levélszemét, akkor csak azt írja ki a levelező, hogy a thunderbird szerint ez levélszemét, de nem teszi be a szemét mappába. Hiába jelölöm meg levélszemétként, a következőnél szintén a beérkezettbe hagyja.
-
sz.j
nagyúr
Csak most vettem észre, hogy lecserélték (?) a nyitóképernyő eddigi magyar nyelvű szövegét (Thunderbird ....) valami angolra (Welcome to Daily ....., sajna nem tudok angolul ).
Ennek van valami jelentősége, vagy csak valami marketing az egész?Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
unyadavid
senior tag
Heló, olyan kérdésem lenne, hogy a beérkező leveleket tudja a program automatikusan archiválni?
-
-
egonca
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek mi lehet annak az oka, hogy:
a reggeli gép elindítása után (mikor a win 7 teljesen felállt) indítom a Thunderbird-öt, nagyon lassan indul el.
Változó a dolog, van amikor 2 perc is eltelik, de a 30-60 mp-es rendszeres. A feladatkezelőben figyelve az eseményeket, azt látni, hogy 15MB után néhány száz KB-ként, esetleg 1-2MB-onkét töltődik be. A processor nincs terhelve ilyenkor 5-10%-on van. Aztán 90MB körül "megjelenik" a programHa a levelek letöltése után lekapcsolom és valamikor napközben újra elindítom, lényegesen gyorsabban, na nem villámként áll fel.
A másik dolog, hogy amikor a leveleket letöltöm, akkor hajlamos 1-2 mp-re kiírni, hogy a "program nem válaszol". Ezt 5X is képes eljátszani, mert hogy 5 levél fiókom van
Ez a Thuderbird "hibája" lehet vagy a win 7-em "szórakoztat". (Mellesleg a firefox-al is hasonlóan viselkedik)
Üdv. egonca
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Tudtok valami script blokkolót Thunderbird (45.1.1) alá? A Noscriptet nem hajlandó feltenni, azt írja ki, hogy nem kompatibilis vele.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
kispx
addikt
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Sajnos megbolondult az iskolában a thunderbird egyik-pillanatról a másikra ilyen hiba üzeneteket kezdet adni a levelet amikor elakarom küldeni.hiba üzenet -
qwertly
addikt
válasz TigerCat #6719 üzenetére
Szia!
Köszi a választ,van nett a upc és t-comtol is a levelezés megy a t-comról és eddig ment is csak most bolondult meg.Ne tudom miképpen kellene elindulnom mert,nem lett semmi megváltoztatva csak gondolt egyet és nem megy.Pedig kénne mert az iskola levelezése megy róla. -
kovy79
őstag
Találkozott már valaki TB/Gmail problémával, ami:
Adott a gmail fiókom, amit TB-vel szépen szinkronizálok.
Gondoltam, hogy egy régi freemail-es címem leveleit hozzáadom a gmail fiókomhoz.
Kapcsolat nélküli módban próbából át is helyeztem szépen pár régi freemail-es elküldött levelet a gmail elküldött mappájába.Kapcsolat nélküli mód ki -> szinkronizálás.
Namár most a TB korrekten mutatja az elküldött mappámat (minden levél szépen dátum szerint rendezve), de a gmail elküldött mappája a legutóbb elküldöttként jeleníti meg a régen elküldött leveleket (tehát a pl. 2004-es levelek vannak legújabbként legfelül /tehát amiket legutoljára helyeztem át az elküldött mappába/).
A slusszpoén az, hogy a gmail felületén megnyitva a pl. 2004-es elküldött levelet, a fejlécében jól jelenik meg a dátum.Remélem érthető és tud valaki segíteni, hogy a valós dátum szerint rendeződjenek a levelek!
Vagy ez inkább gmail "bug"?[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
extraktor
tag
Sziasztok!
Olyan problémám adódott, mint még soha. Kimásoltam win 10 alól a roaming mappából a teljes Thunderbird mappát, majd újratelepítés után bemásolva nem látom a levelezéseimet. A profilt néztem, átírtam \ -ra úgy sem megy. Gondoltam a mentést Opera mail-el importálom, az sem megy. Két mentésem volt egyikkel sem működik, mit rontottam el????
-
Robart
csendes tag
Sziasztok!
Ősi Thunderbird használó vagyok, nem szokott vele bajom lenni.
Tegnap mindenfélét frissített a win7, erre tönkrement a TB. Betölt üzeneteket (néha) de nem látszik egy levelezőfiók sem! Üres az ablak s jellemzően nem válaszol.
Már leszedtem, felraktam egy 38-es változatot, aztán újra 45-öst.
Semmi javulás. Ez annyira durva, vagy 5 mail fiók van benne, rengeteg mappával...Van valami ötletetek?
Előre is köszi!
-
Buszos
aktív tag
Szervusztok!
Windows reinstall (nem bootolt be, mozbackup kilőve) után sikerült a profilt visszamásolva a tartalmat visszaállítani, de az imap gmail fiókhoz jelszót kér. Amit persze nem tud a tulaj. Tehetek valamit, hogy működjön a küldés/fogadás?
Sokadik átbaszatásom okán elhatároztam, hogy nem utalok előre!
-
TigerCat
nagyúr
V1
Szerintem kérjen jelszó visszaállítást a fiókra, majd lépjen be és utána azzal a jelszóval próbálkozzatok. Érdemes a telefonszámot beállítani, így az ilyen helyzetekben nem kell stresszelni...V2
A TB eltárolja a jelszót (akárcsak a Firefox), amit a régi profilban meg tudsz nézni. Beállításokon belül megtalálod. Biztonság - Jelszó fül - Mentett jelszavak♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Teljes témákat honnan tudnék még letölteni a hivatalos oldalon kívül?
Mert ott csak 95 db van, annak is a fele nem kompatibilis az új tb verzióval.
Köszönöm! -
-
Buszos
aktív tag
válasz TigerCat #6728 üzenetére
Köszönöm. Az az érdekes, hogy januári levelek vannak a régi profilban, a gmail meg azt mondja, hogy 9 hónapja meg lett változtatva a jelszó Egy elég pénzes emberé a gép, aki pont telibe szarja az egészet, de én csináljam meg neki tegnapra. Csak a szokásos...
Sokadik átbaszatásom okán elhatároztam, hogy nem utalok előre!
-
kovy79
őstag
[(#6722)] <- Erre nincs valakinek ötlete?
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
TigerCat
nagyúr
Ezt a Gmail csinálja, sajnos nem tudok rá megoldást. Annak idején vagy 4 ezer levelet húztam bele így és az eredeti dátum helyett az importálás dátuma szerint jelenítette meg. Szerencsére nem kritikus, de ez van.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
kovy79
őstag
válasz TigerCat #6735 üzenetére
De az a "vicces", hogy egy teljes törlés után a múltkor, mikor a teljes levelezésemet importáltam a gmail-be (a Thunderbird-ből), akkor nem volt ilyen gond (tehát a kimenők is jól jelentek meg). Ezért gondoltam, hogy most valamit én néztem el.
-
kovy79
őstag
válasz TigerCat #6737 üzenetére
Én is csak behúztam, csak az "importáltam" szó szebben hangzott.
Jah, a legviccesebb az, hogy a gmailben először helyesen, dátum szerint jelentek meg az újonnan behúzott levelek, majd (pár perccel később) kerültek a lista elejére...
Na, mindegy, ha rájövök, beírom a megoldást.[ Szerkesztve ]
-
Ranagol_5
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van ötlete arra mit lehet azzal kezdeni, ami az utolsó frissítése óta van, hogy minden új üzenetet, vagy választ "bekezdés" tipusu bekezdés formátumban nyit, nem pedig szövegtörzsel, mint régen?
Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
Ranagol_5
senior tag
válasz Andras720609 #6741 üzenetére
Mester, you won the internet today!
Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
Skillet
addikt
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Gmail fiókba bekapcsoltam a kétlépcsős azonosítást, azóta ha levelet akarok küldeni be kell írni a jelszót amit a gmail fiókba generáltam, jelszó kezelővel meg van jegyeztetve de ennek ellenére minden egyes levél küldésekor kéri.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Bigemperor
senior tag
Sziasztok!
Gyakori probléma, a beérkező levelek mappa megtelt üzenet.
Elkezdtem törölni, darabszámra is sokat és méretben is igyekeztem kiválogatni több nagy terjedelmű üzenetet. A probléma továbbra is fennáll. Kérdés, mi e lehető leggyorsabb megoldás win10-en, mivel sajnos most nincs arra időm, hogy hosszasan import/exportáljak, vagy kimásol létrehoz visszamásol, stb. Win 10 alatt hol találom a mappát, ami a leveleket tartalmazza?
Hálás köszönet. -
TigerCat
nagyúr
válasz Bigemperor #6748 üzenetére
Szia,
Tömörítés megvolt már? Az is segít.
Egyébként az összefoglalóban írtam a helyét, de fájlonként nem fogod megtalálni.♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Beretvás
veterán
hali..
találkozottt már valaki ojannal hogy a mozzilla nem akar kapcsolodni win ujratelepités után a meglévö fiokomhoz? eddig jo volt.. most ujrahuztam a 10 est és azota azt irja hibás felhasználonév vagy jelszo..
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- DIGI kábel TV
- Bluetooth hangszórók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- PC játékok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest