Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper112
aktív tag
válasz Scooter86101 #1502 üzenetére
Ez csak inkább feature mint hasznos világít 1x értesítés nel, 2x smsnel, illetve hívásnál.
-
zoltan77
aktív tag
válasz Scooter86101 #1510 üzenetére
830-as hozzászólást keresd. De szerintem összefoglalóba nyugodtan be lehetne rakni.
[ Szerkesztve ]
Samsung A55 8/128Gb
-
zoltan77
aktív tag
válasz Scooter86101 #1513 üzenetére
Próbáld meg a keresőbe beírni a telefonon, kijelző ébresztése. Már nincs meg a telefon de ki lehet kapcsolni tudom.
Samsung A55 8/128Gb
-
sniper112
aktív tag
válasz Scooter86101 #1690 üzenetére
Beállítások -> biztonság és adatvédelem -> képernyő zárolása ott a kerék re kattintva majd zárolás időkorlát nal azonnal.
-
senior tag
válasz Scooter86101 #1692 üzenetére
Én dupla koppal kapcsolom ki a kijelzőt, bár nem látok különbséget a fizikai gombhoz képest, szinte azonnal elsötétül mindkettőre.
-
tomazin
veterán
igen, van egy apro delay, de kizartnak tartom,h ez allithato lenne
-
mhydas99
aktív tag
Beallitasokban engedelyezd a fejlesztoi beallitasokat (telefonrol menuben 7szer koppintasz gyorsan a build numberre) aztan a fejl. Beallitasokban kb. Kozepre gorgetsz ott lesznek az animaciosebessegek. Ha mind a 3at kikapcsolod (0-ra veszed) akkor szinte azonnal lezar a kijelzo is. De akkor minden animacio eltunik neha zavaro lehet navigalas kozben is (nem gps...) Probalgasd.
-
Kiskutya
veterán
-
itldj
aktív tag
válasz Scooter86101 #1808 üzenetére
Én úgy szoktam telefont venni, hogy előtte olvasok róla tesztet, videót, amit csak lehet, mert nyilván nem 3 hónapra veszi az ember.
Online rendelésnél van 14 napod rájönni, hogy mégsem ilyet szerettél volna.
Az ismerőseim 70-80%-a (aki még egyáltalán használ FB Messengert) rendszeresen panaszkodik, hogy sz*r, nem jönnek az értesítések, ilyen-olyan hibák vannak. S24Ultrától az I15Promaxon át a Xiaomiig.
Bár nem újdonság, hogy ha a hal nem tud úszni, akkor automatikusan a víz a hülye. -
Steve198310
őstag
válasz Scooter86101 #1808 üzenetére
Szintén a "problémákkalteli" szarom van.
"itldj" #1810
Hát hallod!!!
Azért vettem meg mert ennek a fórumnak a tesztjében " Ajánlott" plecsnit kapott. Nem volt elég? Illetve ha együtt élsz vele akkor fog a hibák zöme elő jönni. Nem egy tesztben. Az nem elég. Vannak olyan személyek akik hetekig használgatják majd készül egy leírás ,hogy na valójában milyen is. De ez nagyon ritka. Vagy egy ilyen olcsó cuccról nem fognak 40-50p vidót csinálni.
Írhatnék litániákat.De minek ? Ami szar az szar.Reménydedtem benne ,hogy a Mediatek felnőt már. De sajnos nem. Nem egy Qualcomm vagy legalább megközelítő gyártó. Nincs akkora kompatibilitás benne. Lásd munkalyi net wifi6. Folyamatosan eldobja. ( Nem tudom milyen márka a router. Ipari ) De ha egy Qualcommos telóról osztom a netet wifi6 módban érdekes akkor nem dobálja el. Van hogy elkezd indokolatlanul belassulni. Sima böngésző. A Messenger probléma részben érint. Van akitől nem kapok értesítést. De általában senkitől. Az az érdekes ,hogy a 2018 öreg szaron megjönnek az értesítések. Szeptember óta van meg . Október óta csak szívok vele.
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
sniper112
aktív tag
válasz Scooter86101 #1827 üzenetére
ota frissitésre gondolsz az is nemsokára kéne jönnie az olyan 1.5 gb körüli lesz ha jól láttam.
-
Milka 78
nagyúr
válasz Scooter86101 #1829 üzenetére
Nincs, majd jelzi a telód.
-
eisento
addikt
Ez miert nem hivatalos? A gyari rescue progi teszi fel....
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
mhydas99
aktív tag
Lehet, nekem eppen most jelzett OTA-n ugyhogy mar csordogal is lefele.
-
Kiskutya
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest