Új hozzászólás Aktív témák

  • prmcsk

    addikt

    Nem szóltam bele, de hetek óta látom mi megy itt. Nehéz volt megállnom azt a mesterkedést, ami a háttérben lezajlott. Életemben egy dogot utálok igazán és az pedig a csalás. Csak a félkegyelműek nem látták az előre lezsírozást, a mással való kib...ás szándékát.

    Az állítólagos "ok" ez volt. Ha valaki ebből nem azt látja, hogy "markó" lesz, ami lesz, provokatíve rágyorsít kívülről ???"pumuklira", az vak. A 21-ik. másodpercnél rossi lába a helyén van és bizony igaz lehet, amit anno nyilatkozott, hogy ettől a rágyorsítástól akadt össze az ő lába és markó kormánya. Ez a kormány billentette meg a lábát, amit később a kis főköcsög is tudatos rúgásnak állított be. Ezt az álláspontját végig is vitte a vazallusaival és ez lett belőle.

    Valaki már lenyilatkozta és teljesen igaz, hogy rossival senki nem akarta betartani az alapvető és íratlan szabályt, miszerint: a véghajrában már nem támadjuk esélytelenül az esélyeseket, ráadásul olyan szemétül, mint a kis csíra tette. Ágaskodik, előzget, hátha rossi behibázik és mindenki röhöghet a markába. A bukás előtt is rossi többször ránézett, mert nem értette mire ez a nagy akciózás ?

    Az már a külön hányás kategória, hogy rossi saját (spanyol) csapattársa részt akart venni rossi további bemártásában. Ehhez ólomsúlyú pofa kellett, meg egy idióta csapatvezetés, aki nem tud rendet vágni és beszabályozni egy fékezhetetlen marhát.

    Az eset elbírálói ? Az utolsó verseny előtt elvesznek egy szemét döntéssel minden lehetőséget a VB.-t vezető motorostól, mert nem spanyol a motoGP érdekköre meg szinte mind az ?

    "Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?

Új hozzászólás Aktív témák