Új hozzászólás Aktív témák

  • Nooeca

    senior tag

    válasz BBéci #9936 üzenetére

    csak tényeket közöltem. az szerintem nem fika.

    Mondjuk arészből jó lenne a fejlesztés, hátha a konkurencia ára - Telekomé pl. Digi már nem tud hova csökkenni - lejebb menne, mert azért úgy nagy potenciál lenne a Telekom részére itt a körzetben. Úgy nagyjából követem a híreket a 29-es körzetből, jóbarátom "viszi" a facebookos csoportot és azért meg kell vallani hogy a Telekom/Berotel/Digi párosra - teljesen mindegy melyikről beszélünk - úgy szálltak rá a lakosok mintha hárpiák lennének - jó értelemben.

    Tapasztalataim szerint azt szűrtem le hogy akinek fontos a net a körzetben az már váltott, ha pontosan megnézzük a listát, van még pár üres "település" ahol csak a monopolhelyzet él, de azzal az a helyzet hogy viszonlyag kis létszámú települések. Lakosság szerint már bőven a döntő többség netközelbe jutott.

    Ugye aki meg váltott annak 1-2 éves szerződése van, inkább utóbbi a kedvezmények miatt, szóval nem gondolom hogy visszaváltanának UPC-re, főleg nem egy ilyen szivatás után, amit ugye jóideje leműveltek velünk. Persze vannak előfizetők, akik csak sokalják az árat, őkat még rá tudta venni a upc hogy maradjanak, nagyobb csomag olcsóbb ár keretében, de azért valljuk be ők sem azért maradtak, mert hogy jelentős netigényeik lennének.

    Szerintem akármi történik ezt a körzetet olyan értelemben bukta a UPC, hogy új előfizetőkre itt - a körzetben - sehogy nem fog nagyon számítani, illetve előnye meg az, hogy sokan megkötötték, és nem is foglalkoznak azzal hogy van más, csak legyen elven, megtartják, és ezek majd fejlesztve lesznek. De hiába építenek mondjuk koaxot Pilisen vagy Monoron, aki akart váltott, szóval új előfizetőjük nem lesz jelentős mértékben, főleg hogy amire lejár a 2 év hűség, addigra már bizonyos változtatások is lehetnek Telekom részéről sebességben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák