Új hozzászólás Aktív témák

  • tatabike

    őstag

    Sziasztok,

    van nekem ez a telenoros Hypernet Home, sok vele a baj. Este 20 és 22 óra között elképesztő ingadozásokat tapasztalok, van, hogy percekig nem jön be pl. a PH oldala, meg semmi más, erre 5 perc múlva már vígan nézem a YouTube-on a fullHD videót úgy, hogy a letöltési csík fél perc alatt végigfut egy 10 perces vidinél.
    Be akarta nekem magyarázni a telenor, hogy hibás a mobil router, ami egy LTE-képes Huawei E5372. Mondtam erre, hogy de ugyanez van akkor is, ha beleteszem egy Defy-be a SIM-et, azzal is ugyanígy akad esténként. Erre kitalálták, hogy biztos hibás a SIM-kártya. Mondom ja, de csak esténként, előtte/utána semmi baja. Mondom, talán túlterhelt a hálózat, nem? Erre persze nulla reakció.
    Azt sem értem, hogy hogyan lehet az, hogy ha két sebességteszt oldalt próbálok váltogatva, az egyik a telenoré, (amit egyébként az OOKLA üzemeltet), a másik a speedtest.net (szintén OOKLA), a telenoros oldal írja, hogy 60ms a ping, 10Mbit a le- és 1Mbit a feltöltés, a speedtest.net meg azt írja, hogy Test Timed Out. Ezután megint telenort futtatom, mér 50 pinget, 8-at le, 1-et fel, majd rögtön utána a speedtest megint Timed Out... Szűrik az oldalakat? PH nem jön be (Ez a weboldal nem érhető el), másik fülön fut a YouTube gond nélkül, harmadik fülön OLX nem érhető el, negyedik fülön e-mail fiók egy pillanat alatt betöltődik (Chrome). Mindezt egyszerre, egyazon időben produkálja a mobilnetem. Vigyem vissza, vagy mit csináljak vele?

    Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

Új hozzászólás Aktív témák