Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok. olyat szeretnék kérdezni, igaz lehet nem ide vág. de android.
létezik e olyan program amit a pc-re letölthető és működik a pc-n android.
hogy mire tudnám használni azt nem tudom. de mondjuk ha megoldható, akkor vajon hogyan tudnám futtatni a pc-n a real racing játékot?itt az irányításra gondolok.
vagy vajon ezek a androidos tvs usb kütyükön is menne a game? -
törölt tag
válasz nagysandor79 #5152 üzenetére
Nem vagyok gamer, de Android miniPC -n biztos, hogy mennek. Alapból van uinput kernel modul. Régebben az USB -s kontrollerekkel volt probléma, mert az Android nem támogatta a gyroszenzort USB -n. Bluetooth HID profilos vezérlővel, vagy Android telót használva irányítónak, biztos, hogy ment az autó irányítás. Azóta lehet, hogy már USB -s perifériákkal is megy. Kérdezz rá valamelyik miniPC -s topikban! PC -re meg Bluestack.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz nagysandor79 #5152 üzenetére
e fele keresgélj
Start BlueStacks nekem fent van a win7. olyan mint egy telcsi elfordítva meg egy táblagép.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
zbrab
csendes tag
Sziasztok!,
A Google Android MXQ2-ről és a TM10-ről van valakinek gyakorlati tapasztalata? Megéri a +10eFt-ot a TM10? Milyen távirányító van ezekhez, elég a kezeléshez, vagy inkább valami érintős kütyüvel lenne jobb?
Esetleg androidos telóval irányítható?[ Szerkesztve ]
-
LacBp
tag
Sziasztok!
Sikerült beszereznem egy általatok ajánlott CS918 Android tv boxot.
Nem sok időm volt rá tegnap este.. Csak összedugtam, és kipróbáltam.
2 dolog volt, amit elsőre gondot okoz. Az egyik, hogy 82cm -s tv -n nézve , a Youtube alkalmazás nagyon pici, szinte olvashatatlan. A betűméretet a legnagyobbra vettem, de az alkalmazásban nem változott. Erre van valakinek ötlete?!A másik, pedig a távirányítás. Igaz, hogy "teljes értékű" távirányítóm van hozzá, de nagyon nehézkes a használata. Milyen módon, és milyen appal lehet mobilról távvezérelni?
Illetve érdemes egy air mouse billentyűzetet beszerezni hozzá?
pl:http://www.ebay.com/itm/Hot-2-4GHz-Keyboard-I8-Air-Mouse-Remote-Control-Touchpad-Of-Android-TV-BOX-White/381230372929?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D31193%26meid%3Dcf3774b5e1a94dac80918c75ef4e247f%26pid%3D100005%26rk%3D2%26rkt%3D6%26sd%3D361151117164&rt=nc
köszi!
-
zbrab
csendes tag
Egy doboz szerű Google Android TV TM10 és egy hasonló paraméterekkel (2G/8G) rendelkező usb stick méretű Android TV kütyü között mi a különbség?
-
SanyiSay
aktív tag
Nekem a képernyőméretet EZ az alkalmazás állítja. Igaz csak kicsinyíteni szoktam de ugyanúgy nagyítani is tud gondolom.
Ez a képernyő felbontást változtatja így minden alkalmazás mérete változik nem csak a menüké.
Előfordulhat hogy némelyik SU nem tud neki engedélyt adni mert hamar eltűnik a kérdés akkor SU menüből kell neki root jogot adni. Ami gond szokott még lenni ha túlzottan eltér a beállítás a gyári értéktől akkor néhány alkalmazás furán nézhet ki. de akkor kicsit vissza vesz az ember és minden ok. -
LacBp
tag
válasz SanyiSay #5163 üzenetére
KÖszi a helpet!
A megoldás az volt, hogy frissítettem a youtube alkalmazást, és mindjárt jó lett a felbontás! A távirányítás a rk remote controllal csinálom... Nagyon állat!
Kodi -ról nincs valami jó leírás! mert első ránézésre nem túl egyszerű a beállítása.(magyar nyelvű lenne jó )
-
Ozy
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségetek kérni!
Már vagy két éve használok egy Tronsmart MK 908II sticket, de sajnos egy szerencsétlen baleset miatt tönkrement. A szerkezettel teljesen meg vagyok elégedve amire használom (film, youtube, filmlejátszás NASról) teljesen jó és megbízható.
Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy most milyen kütyüt lenne érdemes vennem ami hasonló (esetleg jobb, mai kornak megfelelő) képességekkel rendelkezik és hasonlóan nagy felhasználói és support tábora van? -
zbrab
csendes tag
Vásároltam egy MXQ TM10-est, próbáltam hozzá letölteni egy telefonos távirányítót, de nem ismerte fel.
Wifi természetesen be volt kapcsolva, a tv-n a beállításoknál az android remote kipipálva.
Ezt az appot töltöttem le a telóra: [link]
Van valakinek ötlete, mi lehet a hiba?[ Szerkesztve ]
-
Ozy
tag
válasz interstate76 #5168 üzenetére
nem kevés az 1 gb ram???
nekem most 2 gb volt így nem tudom megtippelni sem -
interstate76
addikt
-
Ozy
tag
válasz interstate76 #5172 üzenetére
értem, csak nem szeretnék kétszer vásárolni egy esetleges erőforrás hiány miatt...
Abból még sosem volt baj, ha valamiből az erősebbet, jobbat vettem meg.De ha azt mondjátok hogy elegendő akkor okés.
Azt viszont nem értem, hogy netezni miért nem elég? -
interstate76
addikt
Mert ha pl. online rádióhallgatás és 3 letöltés mellé megnyitsz 5-6 lapot, akkor már kevés (lehet) az 1 GB RAM. De azt mondtad, hogy csak médiaplayerként plusz youtubeozásra használnád.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
Ozy
tag
válasz interstate76 #5174 üzenetére
így van túlnyomó részt film...
A példa amit írtál számomra extrém ezen a kütyün egyszerre, tehát nincs min aggódnom jó választásnak tűnik.
köszönöm -
2007ath
aktív tag
"Vásároltam egy MXQ TM10-est"
Pontosan melyiket vetted? Az MXQ2-t vagy a TM-10-et? Ha a másodikat, akkor miért döntöttél a drágább mellett?
Én egy régebbi nagy képernyős CRT-t szeretnék "okosítani". Vezetéken (RJ45) kapná a netet, és az AV-ból csatlakoznék a TV scartjára. Számomra fontos lenne még, hogy a Telekom TVGO appja rendesen települjön, illetve működjön a kütyün. Van-e ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
A fent leírtak szempontjából tudtok-e ajánlani jobb választást?
-
pjen
félisten
válasz 2007ath #5176 üzenetére
Szia.A Telekom TVGO ja furcsa szerzet,kiválóan megy mobilon,tableten.Ki próbáltam én is ilyen Tv okosítón,Hdmi kábellel össze kötöttem a Tv vel.Azt írja külső képernyő nem támogatott,holott a Tv lenn az alap képernyő.Ajánlották régebbi verziót felrakni,de nekem azzal sem ment.Lehet én vagyok szerencsétlen.Ha van lehetőséged először próbáld ki.
-
Beni2360
félisten
válasz 2007ath #5176 üzenetére
Ezt elolvastad? [link]
mert nekem nem meg sem a tableten sem a THL telefonon. sem az android kütyün. Biztos kell valami turpisság, hogy működjön.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
törölt tag
válasz Beni2360 #5178 üzenetére
Azt az "apróságot" még odaírhatták volna, hogy rootolt eszközökön error -t dob. Xposed+ RootCloak -kal lehet átverni, de csak v. 1.0.12 -ig. Ez a verzió nekem fut SGS2 -n (Wanam, Android 4.1.2), ezen a kínai telón (Marsapa v4, A 4.4.2), Measy U2C -n (Finless, A 4.2.2), MK809IV -en (Neomode, A 4.2.2) és az M8 -as boxon is (Finless A 4.4.2). Mindegyik rootolt.
-
2007ath
aktív tag
válasz Beni2360 #5178 üzenetére
Eddig két eszközöm próbáltam, azokon csont nélkül működött.
Az egyik egy win7-es asztali gép volt (Firefox és Chrome), a másik egy Alcatel OT P320X tablet (nem rootolt). A tabletre letöltöttem a TVGO alkalmazást, minden állítgatás nélkül elindult, és a bejelentkezés után tudtam nézni a TV műsorokat.
A TVGO kérdés elsősorban amiatt merült fel, mert a lakásomban 2 TV van. Korábban analóg előfizetésem volt, így nem volt gond a 2. TV-vel. Az viszont megszűnt. Jelenleg IPTV-m van, 1 db settopbox-szal. Mivel a 2. TV ritkán van használatban feleslegesnek tartottam az újabb dekóderért fizetni, ezért valami költséghatékonyabb (havi rendszeres kiadással nem járó) megoldást keresnék.
Szívesen fogadok bármilyen ötletet, amivel megvalósítható lenne a TVGO műsorok nézhetősége egy USB bemenettel nem rendelkező (csak scart) TV-n.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz 2007ath #5180 üzenetére
Szerintem szenvedős lesz. Én a Youtube -bal próbálkoztam csöves TV -n. Maga a film még csak-csak. De az egész kezelőfelület borzalmas, a feliratok olvashatatlanok. A TVGO -nál meg nem tudsz csatornát léptetni, mindenképpen használnod kell a szöveges menüjét. Legalább azt megcsinálhatták volna, hogy egérgörgővel scrollozható legyen. De neeem. A Telenoros MyTV sztem jobban sikerült. Viszont fizetős, de nem kell hozzá külön TV előfizetés és símán megy rootolt kütyün. Nem értem, hogy a Telekomnak miért fáj a root. Ki akar egy Androidos eszközön TV adást rögzíteni? Sztem annyira elenyésző lenne rá az igény, hogy ezért tök fölösleges olyan korlátozást alkalmazni, ami viszont elég sok Androidos eszközt érint. Ráadásul nem is biztos, hogy a user sara. Lehet gyárilag rootolt is.
Most jut eszembe egy lehetőség, aminek esetleg utánanézhetsz. Elvileg megy PC -n is, böngészőből. Ha jól tudom, akkor ehhez Silverlight kell, ami kizárja az Androidot. De egy Inteles stick -kel, Windows alatt működnie kéne. Ezek HDMI -sek, de korábban linkelt itt vki adaptert, analóg kimenettel. Úgy emlékszem, hogy nem volt komoly tétel.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
-
2007ath
aktív tag
válasz #79335424 #5182 üzenetére
Köszönöm a választ. Hasznos és megfontolandó szempontok.
Viszont amit az utolsó bekezdésben írtál, nem egészen világos. (Asztali) PC-n böngészővel egyértelműen működik. Ezt már próbáltam is. A PC valamelyik videokimenetéről valószínűleg rá is tudnám varázsolni a jelet a TV scartjára. (Ezt még nem próbáltam.) Ami nem világos, az a bizonyos stick dolog. Azt hova kéne dugnom, hiszen a TV-n nincs USB csatlakozó?
-
törölt tag
válasz 2007ath #5186 üzenetére
Képzelj el egy olyan Androidos TV okosítót, mint ami ennek a topiknak a témaadója! Bedugod a "lapos TV " HDMI bemenetébe és kiadja rá kb. egy Androidos tablet felületét. Létezik ugyanilyen stick, Intel Atom procival. Arra lehet Windows -t telepíteni (persze, van gyárilag is Windows -zal szerelt). Ez nem vmi ARM -es Windows Mobile, hanem egy "rendes", X86 -os, (vagyis asztali PC -s) Windows. Ha ennek a HDMI kimenetét egy átalakítóhoz csatlakoztatod, akkor kaphatsz egy analóg képkimenetet (mondjuk RCA -n). Így már érthetőbb?
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz 2007ath #5185 üzenetére
Hát nálam még mindig jön az analóg adás koaxon elég sok csatornával.
Lehet, hogy hely specifikus.Nékem Bp-ről jön a kábel.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
2007ath
aktív tag
Köszönöm. Akkor fel van adva a lecke:
vagy
[ PIPO X7S Windows 8.1 & Android 4.4 Dual Boot Smart TV BOX Mini PC]
-
2007ath
aktív tag
válasz Lifeforce #5193 üzenetére
Közben rájöttem, hogy a PIPO-t itthon is lehet kapni:
30.-eFt (TM10) vs. 42.-eFt (PIPO X7S). Ez utóbbiról sehol sem találtam tesztet, véleményt. A paraméterei alapján valószínűleg univerzálisabban használható, viszont ha valamilyen ok miatt még sem működik rajta a TVGO, akkor szívás van. No meg persze az is kérdés, hogy megéri-e a 12.-eFt többlet kiadást.
-
2007ath
aktív tag
Elnézést kérek, még két kérdés a TM10-zel kapcsolatban:
- A TVGO esetében élő TV-műsort is tudtál lejátszani vagy csak sikerült feltelepíteni, illetve belépni? (Ez azért kérdezem, mert feltételezem, hogy a TM10 az M8 utódja. Arról egy tesztben azt írják ( [link] ), hogy "az eszköz alapból rootolt". Somatom fórumtárs viszont azt jelezte, hogy a TVGO nem megy rootolt eszközön. Ezek szerint a TM10 már nem rootolt?)
- Elégedett vagy-e a kütyüvel? Azt kaptad-e, amire számítottál?
[ Szerkesztve ]
-
otoaak
tag
Zidoo x9-el van valakinek tapasztalata?
[link]Főleg a processzor miatt érdekelne mert azt nem ismerem.
SG Note Pro P900
Új hozzászólás Aktív témák
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest