Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    nagyúr

    válasz user26 #7469 üzenetére

    "Azaz 1-2 másodpercig aktív, és nem, és nem suta mozdulattal próbáltam bekapcsolni." -- szinte biztosan az NFC-ddel van valami gond. Ez a tipikusan az az eset mikor bekapcsolod de nem tud bekapcsolni se és igazából be se kapcsolt és csak a státuszt látod. Logcat sokat segíthetne, akkor nem vakon hadonásznál a késsel a sötétben.. Mikor pl. MAC vagy egyéb egyedi azonosító sérül (EFS sérül) akkor a WLAN meg a BT is ugyanígy van. Ha mostanában volt ROM frissítés akkor tedd fel az előző ROM-ból készített flash-elhető firmware-t (csak a furmware-t), hátha - megtalálod itt. (Előtte én már most azonnal csinálnék egy EFS mentést IS, biztos ami sicher). A másik az a persist partíció amit a gyári fastboot ROM-ban megtalálsz (és amit a MiFlash NEM flash-el viszont) recovery-ből rá tudod tolni image-ként a /persist partícióra.
    @Gyári teszt: vagy Tárcsázó -> *#*#6484#*#* vagy Settings -> My device -> Device info and specs -> Kernel version -> ezt kellene nyomkodni.. mindegy melyiket választod az a lényeg neked a CIT teszt menü kell, ez a gyári teszt menü és itt van az NFC teszt (is).

    [ Szerkesztve ]

    Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Új hozzászólás Aktív témák