Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bottecchiabp

csendes tag

Feljelentettek egy 30.000-es mobil eladása miatt mert állítólag (vevő szerint) rossz volt-mi várható ebből? Már beidéztek tulajdon elleni vétség miatt.

Történet annyi hogy apróhirdetési oldalon eladtam egy használt már rég nem garanciális mobilt magánszemélyként. vevő vidéki előre utalt és postáztam. Igazolni tudom a feladást vevő visszaigazolta hogy megkapta.
    Átvétel követően napokkal jelezte hogy nem működik rossz (hibátlan volt) és vegyem vissza. Mondtam hogy nem, ha azonnal jelezte volna tán igen, de így átvétel követően napokkal már szó se lehet róla. Mi van ha elrontotta és most kéne a pénz vissza. Magánszemély vagyok nem eladó így nincs visszavételi kötelezettségem se garanciális.

Azt mondta feljelent.
    Meg is tette: ma jött egy levél hogy „tulajdon elleni vétség miatt eljárás alá vont személyként beidézem” X rendőrörsre.
    Arról ugyan egy szó sincs a levélben milyen konkrét ügyben és kinek a feljelentésére idéznek be de hát mi más lehet mint ez az ügy.

Szóval ebből mi várható? Azt ne mondjuk hogy semmi mert már a feljelentésre is azt mondták hogy egy ilyen ügyben úgyse lesz feljelentés és tessék. Lett.
    Egyéb? Mi várható?

• bottecchiabp

csendes tag

válasz KEndre #1996 üzenetére

Nem lehet, hogy lopott volt a cucc? A minősítésből nekem az jön le...

És azt hogy bizonyítja bárki is hogy én adtam el neki a loptoot akármit?

Gondoljuk el rendelek magánszemélytől X mobitlt majd bemegyek a rendőrségre hogy az lopott?
    És azt hogy bizomyítom hogy a kezemben levő állítólag lopott mobil az amit az eladó átadott nekem a csomagban?
    Értjük ugye. Jön egy csomag benne egy X mobillal-hogy bizonyítom hogy abban X mobil volt és nem Y mobil?

Hiszen a hirdetésben nincs benne semmiféle egyedi azonosító. Nem úgy adom fel a hirdetést hogy adott imeri számú mobil eladó.

Új hozzászólás Aktív témák