Új hozzászólás Aktív témák

  • angclung

    csendes tag

    válasz gylászló #1542 üzenetére

    Úgy gondolom, nem sokmindent tudsz csinálni.
    Figyelembevéve a gépjárművek életkorát, a károd szerintem mind anyagi-, mind egyéb értelemben akkor lesz a legkevesebb, ha beletörődsz a dologba, és megpróbálsz továbblépni. Feltételezem, nem ezt vártad egy hozzászólástól, és megértem a helyzetedet, de kívülállóként így látom a dolgot.

    A probléma, hogy ilyen esetekben a döntő az, hogy mi áll a szerződésben. Márpedig, ha a "megtekintett állapot" benne van, hiába hivatkozol a hirdetésre. Mert a helyzet az, hogy módodban állt a gépjárművet tetszés szerint megtekinteni, amit nem tettél meg, mert fáradt voltál, sötét volt, siettettek, egyéb gondjaid voltak. Csakhogy ilyesmivel jogilag nem érvelhetsz semmilyen fórumon.

    Azt írod, visszacseréltétek az autókat. Így pláne nagyon nehéz bármit is tenni. Tehetsz feljelentést, de a bíróságon mindent részletesen bizonyítanod kell (hogy milyen állapotúak voltak az autók eredetileg, a csere után, a visszacsere után, stb.). Mindez rendkívül sok időt és pénzt felemésztő dolog, úgyhogy a végén nagy eséllyel lényegesen drágább lenne számodra a leves, mint a hús.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák