Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    Ja hát azt el is felejtettem mondani, hogy a megyeiben nemcsak hogy lepattintanak, de pár hónapja a központi számot is basztak felvenni, mert a csodás rendszerük nem mondja be, hogy tárcsázhatod a melléket csak kicsöng. 10 esetből jó ha kétszer fel is veszik az a központi számot akkor is foghegyről odaugatnak neked valamit, amit érteni se lehet aztán kapcsolják, amit kértél. Vagy gépelheted alapból a központi szám után a melléket és akkor talán egyből odakapcsol vagy ha van az adott osztálynak/szakrendelőnek közvetlen száma, akkor azt.

    Na szóval ha sikerül áttörni ezt az elsődleges "védelmi vonalat", akkor jön a következő, hogy az adott szakrendelőkben sem veszik fel a telefont, még akár rendelési időben sem. Az is szánalmas, hogy előírják, hogy kérjél előjegyzést, de meghatározzák, hogy mikor kérheted, nem ám a rendelés ideje alatt akármikor odatelefonálgatsz.
    Esetek 90%-ában a szakrendelők is basznak felvenni a telefont, ha pedig mégsem, akkor nem az illetékes veszi fel vagy nem az az osztály vagy nem az a szakrendelő, amit hívtál stb.. és onnan kell átkapcsoltatni. Ha szerencséd van végül közlik, hogy ha miskolci vagy, akkor mehetsz az SZTK-ba vagy MÁV rendelő, de állítólag pont a fül-orr-gégések nem jók ott.

Új hozzászólás Aktív témák