Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Hali.
Na csak megtaláltam. Szóval jött egy lidl újság benne forrasztópákával. Egy jó ideje már olvasgatok pár topikot és ebay-es kütyük topikban volt már róla szó, hogy ilyen árban ez lehet a legjobb. Kifejezetten kezdő vagyok ezen a területen és az érdekelne, hogy áramkörök, chipek forrasztásához akkor alkalmas-e ez a készülék. Olyanra gondolok, hogy például ki lehet-e cserélni egy ilyen egér klikkelőt a NYÁKon egy kis gyakorlás után?
Egyébként itt volt róla szó már.
Amit most lehet kapni az szerintem egy újabb típus külsőre is és belsőre is, az csak jó lehet.
Régebbi típus - Újabb típusEgyébként azon volt a vita itthon, hogy a fúró mennyibe kerül, mert pont ott volt behajtva az újság meg furcsa a betűtípus és 77 777 is lehetne
Egyébként egyébként még egy téma. Már ezekben a telefonokban is 13 MP-es hátsó kamera van. Kérdem én, hogy ki használná azt ki?
Egyrészt valószínűleg a legnagyobb felbontás a 4:3-as képátlóval jár, ami szerintem nem praktikus, amikor legtöbb helyen már 16:9 az átlag. Másrészt pedig, ha megnézek egy 8 és egy 12 MP-s képet egy Full HD képernyőn akkor sem látnék különbséget, mert a felbontás nincs akkora és nem lesz részletgazdagabb a fotó, maximum, ha nagyítok rajta. Ha rosszul gondolom, akkor szóljatok vagy várom más véleményét![ Szerkesztve ]
Üdv, Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Energiaital topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest