Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KukkSteve
senior tag
Eladó:
Amoi N850 35k
Motorola Defy 16kA számom az adatlapomon. ;)
-
pc-user
senior tag
Szerény véleményem szerint ebben a készletben csak az akkuk jók. Az ilyen típusú töltőkkel az a gond, hogy nem tudják normálisan feltölteni az akkukat, így az egyébként szuper akkuid nem igazán lesznek használhatóak. Olyan töltő beszerzése tanácsos, ami egyenként figyeli az akku-állapotot, kijelzi a hibás akkut, van akku-frissítés, előtöltés, és feltöltöttség-jelző funkció a normál töltés mellett.
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
Eladó 2 db 0km-es Matador M16 Stella2 nyári gumi. 175/65/R14. DOT: 1406. Opel acélfelnin, de külön is. Számla van.
Az USB-s Hama wifi adapter ára alkuképes, vegyétek, vigyétek Jack-hosszabbítóval hosszabbítóval együtt.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Gabir
aktív tag
Humax HD-s beltéri kábelTVhez (nem szolgáltatófüggő) eladó.
7.5e Ft. -
Relo
tag
Valaki tudna segiteni egy HTC Desire S telefonra visszavarázsolni a gyári Rom-ot?
Nem lennék hálátlan érte!
Reaper 4.0 rom volt rajta ahogy megvettem, de nem müködött vele normálisan.
4ext recovery-vel próbáltam 2 custom romot feltenni, az egyik el sem indul (htc logónál megáll), a másik pedig nem úgy működik ahogy kellene, elég furcsaságokat művel. -
benvolio
őstag
-
Pitu
aktív tag
válasz pc-user #45602 üzenetére
Tecsós energizer töltőt + akksikat használok kb. 4-5 éve x-box kontrollerekhez. Egész jól bírják, bár egyre gyakrabban kell őket tölteni.
Lehet érdemes lenne beszerezni egy általad is írt komolyabb töltőt, a kérdés az hogy megtérül-e hosszútávon az ára.Más: Victofon hallásvizsgálatról van valakinek tapasztalata? Muteromnak szüksége lenne egy hallásjavító készülékre.
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. Eladó:
Asus Fonepad 7" (telefon és tablet) , megkímélt állapotban , másfél év garanciával.Ajándék tokkal. 50k
Miskolcon találhatóak. Érdeklődni:+36307993466
+
Dell Inspiron 5521 notebook eladó
Lenovo multimédiás billentyűzet16Gb Micro SD Samsung Plus UHS-1 Class10 -es memóriakártya
Logitech G400 egérMark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz pc-user #45602 üzenetére
Jahh, IPC-1L - drága de jó.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz wwenigma #45612 üzenetére
Tesóm ezt vette régen az osanba. [link] Ha a képre kattintotok több képet lehet látni róla. És ezek a tölthető típusok: 9V, AA, AAA, C, D
Gyorsan egy helyet találtam ahol meg lehet venni és nem drága! [link]
Ajánlom mindenkinek ezt a kis pöpec szerkezetet!
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Wiz Khalifa #45613 üzenetére
Igen csak épp nem mér aksikapacitást, nem képes "regenerálni", nem monitorozza folyamatosan a hőmérsékletet meg ilyen apróságok. [link] Ez egy buta töltő, berakod és fix árammal megtolja. Maximum egy időzítő van benne.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Ivanh
senior tag
szegasztok!
b@sszátok meg, nekem a rezsicsökkentés, éves szinten , 39,000HUF hátrányt okozott.
csak én vagyok ilyen helyzetben?Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
roti86
őstag
válasz wwenigma #45612 üzenetére
Pont ma jött meg a pár napja rendelt IPC-1L. 8db akkuval volt 11K + 0.5K pick-pack pontra Most tesztelem.
szerk: a lépcsőházban ki van téve eddig mennyi a megtakarítás a rezsicsökkentés óta. De hol a f*szba van az a pénz ha a közös költség időközben nem csökkent?
[ Szerkesztve ]
-
Ivanh
senior tag
-
szasanyi
félisten
Mert az átlag ember a többség, aki becumizza mert nem tudja pontosan mi az, vagy mert nem vette a fáradtságot (és egy alapműveletes számológépet ha diszkalkuliás), hogy kiszámolja pontosan mit is jelent ez számára. Ezzel akár választást lehet nyerni!
Arról nem beszélve (ami ugye még "bonyolultabb" végiggondolni és utána számolni), hogy akinek meg van a józan paraszti esze és e világon él (lakik, vásárol, stb.) az tudja, hogy semmit sem lehet elvonatkoztatva nézni, értékelni. A lényeg amivel számolni kell(ene) mindenkinek, az ez: mennyit "tett be" állam bácsi az egyik zsebembe, és mennyit "vett ki" a másikból? Sokaknál ez mínusz, és csak a szerencsésebbek nulla, esetleg plusz a végeredmény. -
Ivanh
senior tag
válasz szasanyi #45620 üzenetére
jaja, számolni is kéne, amit a körülmények miatt ritkán teszek meg.
de akkor is szemtelenség, hogy a tudtom/szavazatom nélkül változtatnak meg alapdolgokat.
megszüntetek minden banki kapcsolatot.Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
Ivanh
senior tag
nem mondod, hogy információhiányban szenvedsz...
tök normális, fejlődőképes embernek ismertelek meg anno.
a google segítőtársunk, és bajokozónk egyben.
Ha kíváncsiak vagytok , szívesen regélek erről a platformról.Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
törölt tag
A 4-es metrónak tényleg az Újgyőri főtéren van a végállomása ?
-
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Nincs valakinek 3.5-es jack hosszabbító kábele? Tehát egyik vége kiálló, másik végén luk van.
Lehetőleg nem túl hosszú lenne jó, max. 1.5 esetleg 2 méter.
-
Ivanh
senior tag
válasz sutykuru #45637 üzenetére
ez köztudott.
de mégsem értem az utalást pontosan.
addig hallgassatok billie hollidayt[ Szerkesztve ]
Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
üszök
őstag
Keresek notebookot,netbookot,laptopot,leptopot.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
jagada
addikt
Utánfutón szállított tárgyak esetén ugyanúgy nem engedélyezett a a tárgyak túlnyúlása mint szgk-nál, vagy van némi megengedett?
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
XmoD
senior tag
válasz jagada #45645 üzenetére
"A KRESZ a túlnyúló rakományokkal két pontban foglalkozik:
47.§. (3) Zárt kocsiszekrényű jármű tetején rakományt elhelyezni csak abban az esetben szabad, ha a járműre tetőcsomagtartó van felszerelve. Személygépkocsi tetőcsomagtartóján rakomány abban az esetben is szállítható, ha a járművön előre és hátra legfeljebb 40-40 cm-re túlnyúlik.
(5) ...nyitott rakfelületű járművön a rakomány úgy is elhelyezhető, hogy a rakfelületen túl előre (legfeljebb a jármű elejéig), illetőleg a járművön túl hátra (legfeljebb két méterre, de a rakfelület hosszának felénél nem nagyobb távolságra) vagy oldalra (úgy, hogy a rakomány és a jármű együttes szélessége a 2,5 métert ne haladja meg) kinyúljék. A pótkocsit vontató jármű rakománya hátra nem nyúlhat túl a rakfelületen.
Tehát más a helyzet a személygépkocsi esetén és más a vontatmány esetén. Az utánfutón elhelyezett csónak az utánfutó elejéig terjedhet, hátrafelé pedig maximum 2 méterre lóghat túl. De ehhez legalább 4 méter hosszú utánfutó szükséges. Ennél rövidebb esetén a túlnyúlás maximum a rakfelület felével lehet egyenlő.
Természetesen minden esetben meg kell jelölni a rakományt legalább 40x40 cm méretű piros vagy piros-fehér csíkos zászlóval, illetőleg táblával, éjszaka és korlátozott látási viszonyok között ezen felül piros fényű lámpával és piros fényvisszaverővel. (Ez utóbbira még nem nagyon láttam példát.)"Forras: [link]
-
Lajkó
őstag
De ha tegyük fel bűncselekmény történik, akkor egyből az alábbi lép életbe nem?
Az eltűnt, illetőleg a büntetőeljárás alatt álló személyről készült képmás vagy hangfelvétel felhasználását az eltűnt személy felkutatását vagy körözését elrendelő, illetőleg az a hatóság engedélyezheti, amely előtt a büntetőeljárás folyik. -
netseft
aktív tag
Motorola Defy+ Defy Plus MB526 okostelefon eladó
(Érdeklődés / kérdés / megjegyzés privátban!)HardverApró hirdetéseim
Kép minden termékről
Ár mindenhez és leírások
Megbízhatóságom, tudnivalók[ Szerkesztve ]
Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
Sanyi.il
aktív tag
ma lomtalanítottam, és ráakadtam egy ilyenre, wingman attack 2, Logitech joystick (usb-s), ha valaki hasznát venné, ezer öccázé (1500) az övé
illetve van még egy laptop ram-om, ASint DDR3 1GB 1333mhz, pár hetet volt csak használva, aztán bővítettem a laptopom, így kikerült belőle, ő 500ft-ért elvihető.
és ha már itt vagyok.. eladó a laptopom is.
[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
Valakinek halott VGA-ja? Refhűtős lehetőleg? Írjatok és az árat megbeszéljük!
Smoke some weed nigga!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest