Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc-user
senior tag
válasz Wiz Khalifa #44343 üzenetére
Hijj, de ronda
-
veterán
-
Teng
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #44346 üzenetére
Pizza napoli-t is érdemes kipróbálni szerintem
-
alufelni
tag
Ati HD4770 eladó irányár 7000ft
-
AtHoS
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #44352 üzenetére
Én ettem pizza gyárból rendelt pizzát. Nem volt vele különösebb probléma, szóval nem vetném el az ötletet
Szerk.:
De eddig Kecskeméten sikerült a legjobb pizzát enni. Egy olasz pizzériába estünk be haverral és sikerült egy zokni alakút rendelni. Tisztára úgy nézett ki, mint egy zokni alakú bukta ilyen töltött dologba sikerült belenyúlni. Hasonló kialakítással eddig még nem találkoztam (igaz nem vagyok nagy pizzás)[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Wiz Khalifa
veterán
-
diablo1984
veterán
Eladó:
Chieftec CTG-450-80P 450W-os tápegység eladó!
Acer Aspire 5541G laptop jó állapotban eladó!hardverelemek eladósoron:
- 1db PCI-os USB kari - 1200Ft
- 3db tv-out kábel - 500Ft/db
- 1db tv-out to s-video átalakító - 300Ft
- 1db 9,2cm-es pwm-es veni ráccsal(HP házból) - 800Ft
van pár laptop billentyűzetem eladósorban:
- Fujitsu-siemens billentyűzet, komplett, hibás, pár gomb nem működik, valszeg billentyűfólia hibája van, magyar kiosztású, Pa2510-es lapiban volt(Pi1536-osé is dettó ez), gombonként, vagy egészben is eladó!(Chikony a gyártója)
- Fujitsu-siemens billentyűzet, pár gombja már hiányzik, magyar kiosztású, nem agyon használt, de fullhalott állapotú, gombonként vagy egyben eladó!
a bontásra várók ára megegyezés szerint alakul!
Optikák:
- DVD olvasók, ATA csatlakozásúak, 2db LG(1 fekete, 1 fehér), 1 Antec fehér színű, 3 nap gar. 1k/db -
Jarod1
addikt
külső DVd írót keresek akinek van privit dobjon.
-
jFox
addikt
válasz Wiz Khalifa #44358 üzenetére
Pizza Mobil. Nagyon jó a fűszerezése a pizzáknak és árban is jók.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. Eladó fekete független Samsung Galaxy S4. Ráfizetek t-mobilos de inkább független új vagy max 1-2 hónapos note 3-ra.
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
XmoD
senior tag
a Pizza Tabor mar nincs meg Miskolcon? Evekkel ezelott ott kajaltunk mikor jartunk at az egyetemre lanozni
-
jFox
addikt
válasz WildBoarTeam #44367 üzenetére
Ja, jó a city is. Én ettől a kettőtől szoktam rendelni. Ár/érték -ben ezek a legjobbak.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
bozsozso
őstag
Nekünk vagyis inkább a gyerekeknek meg izlik a Pizza Gábor-os. Netről eltünt, de még a múlt héten megvolt a szinvaparkban.
-
XmoD
senior tag
Nice! Toluk kajaltunk finom pizzakat mindig. De reg is volt. Meg cod1-t toltuk nagyban Nah ha kovetkezonek Miskolcon jarok tuti beugrok.
-
törölt tag
válasz Wiz Khalifa #44376 üzenetére
Nehéz elszakadni attól a helytő.
Mi csak így hívtuk:Kandó Kálmán Szabadidőközpont
köszi az infót !!
(#44348) McSico
Megcsúszott a csavarhúzó és felszántottam 3 vezetősávot. Azóta nem érzékeli a kontrollert
[ Szerkesztve ]
-
Lajkó
őstag
válasz #81556480 #44385 üzenetére
Ha tudunk most telón beszélni, akkor csörgess meg, visszahívlak! Ajánlok egy bizniszt!
Szerk.: (U)-Valaki nem tudna segíteni egy 2.5"-os Sata usb 3.0-ás külső házikót kipróbálni?
Kellene nekem egy 2.5"-os Sata vincsi, meg egy üres usb 3.0-ás aljzat!(/U)[ Szerkesztve ]
-
Lajkó
őstag
válasz Wiz Khalifa #44391 üzenetére
Annyira nem nagyon, mert egyben van a csatlakozója! Bár ha ketté töröm, lehet hogy mégis megy!
Amúgy egy ilyenről van szó!Milyen vinyó is ez pontosan? Küld már el léci priviben a típusát, hogy utána tudjak nézni az indítóáramnak!
Bár volt már olyan vincsi aminek 5W-nál nagyobb volt megadva, még is felpörgette... -
Oly
őstag
Sziasztok
Debrecenből ki tudna nekem elhozni egy pici csomagot Miskolcra?
Privi pls!
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
sly105
aktív tag
-
alufelni
tag
válasz Wiz Khalifa #44395 üzenetére
Mennyi lenne a winyo?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest