Új hozzászólás Aktív témák

  • ikiviki

    aktív tag

    A DIGI az HBO-t is kihajítja?

    Lehet, hogy a Discovery csatornái után az HBO adóit is elveszíti a DIGI, ugyanis a két fél között az év végén lejáró szerződés egyelőre még nem került megújításra.

    Újabb nyugtalanító hírek jelentek meg a DIGI kábelszolgáltatóval kapcsolatban. Az mmonline értesülései szerint ugyanis előfordulhat, hogy a Discovery hazai csatornáit követően a DIGI az HBO adóitól is megválik. Ez persze még nem hivatalos, mindössze esély van rá, mindenesetre az tény, hogy január elsejétől nem szerepel a DIGI műholdas szolgáltatásának csatornakiosztásában a HBO, valamint a társcsatornák, az HBO2, az HBO Comedy és a Cinemax. (Mindez annak köszönhető, hogy a DIGI és az HBO között év végén lejáró szerződés még nem került megújításra.)

    A Discovery csatornáinak helyzete a DIGI kínálatában nemhivatalos információk szerint azért lehetetlenült el, mert a DIGI saját életmód és dokumentum csatornáival kívánta helyettesíteni őket. Lehet, hogy hasonló a helyzet az HBO-csatornákkal is, hiszen azokat 2000 forintos előfizetési díj fejében lehet, míg a DIGI novemberben indított filmcsatornáját, a DigiFilmet mindössze 300 forintért. Összehasonításképpen az HBO-adók ma esti programjában olyan filmek találhatóak, mint a Rossz tanár, a Mr. Popper pingvinjei, a Veronika meg akar halni, valamint a Treme, a Terápia és a Gengszterkorzó című sorozatok, míg a DigiFilm ma a Szép kis páros után a Blitzet és a Képtelen képregényt fogja adni.

    http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Új hozzászólás Aktív témák