Új hozzászólás Aktív témák

  • WildBoarTeam

    aktív tag

    Kis help, tanácsadás, ötlet kéne... :F
    Na adott egy gép, ami folyton elromlik, pontosabban az op.rendszer folyton összeomlik (XP SP2). Mindig eltűnik az ntldr fájl. Ugye ez még no problem, mert egy DOS-os paranccsal vissza lehet hozni (attrib -r c:\ntldr és kész). Viszont folyton ezt jáccca el kb 2-3 hetente!!! Sőt legutóbb kékhalál és körbe-körbe újraindulgatott amíg ki nem kapcsoltam, még újratelepítésnél is ez volt -> nem lehetett újrarakni... :(((
    Hardvereket kiteszteltem, cseréltem. Végül a konfigból lett egy új gép. Szóval ki lett cserélve a lap, a proci, a ram és a táp (meg az összes adatkábel). Még ekkor is csinálta a gép, de mikor a DVD-írót lekötöttem jó lett (gondoltam tuti ez a baj, de nem!! :Y).
    Hétfőn szólt ismerősöm, hogy újból ezt jáccca a gép (ntldr hiányzik).
    Tehát maradnak a vinyók, amik okozhatják (esetleg a felhasználók, bár már nagyon lekorlátoztam a hozzáféréseket a rendszer eszközökhöz. A rejtett és system fájlokat nem is láthatják!!). HD sentinel szerint nincs badsector, 100%-os mind a kettő vinyó.

    Már hónapok óta ez van és picit unom, hogy állandóan javítani kell (persze szívesen segítek, csak hát 2 hetente újrarakni??? :F A sajátomat nem pakoltam újra vagy 2 éve:DDD)

    Szóval valami ötlet, hogy hogyan teszteljem még a vinyót, vagy más eszközt? Vagy esetleg, hogyan orvosolható véglegesen a probléma? (persze a kidobás lenne a legmegfelelőbb, de ezt haggyuk ;] )
    Előre is köszi az ötleteket!

    [ Szerkesztve ]

    blabla

Új hozzászólás Aktív témák