Új hozzászólás Aktív témák

  • lócitrom

    őstag

    válasz azbest #21765 üzenetére

    igen, a HbbTV valóban menne, HA megcsinálnák rendesen. az konkrétan erre van és ugye itt már a backend adott. a tv-k ben meg adott a frontend. de ahogy az OTT hitelesítés is eléggé tragikusan megy jelenleg úgy ez is megállt a növésben. biztos rémlik, hogy téma volt, hogy pl. a NatGeo-t lehetett nézni így és sokan furcsállták, hogy mikor kinyitották a csatornát csak akkor ment a Hbb adás. ellenkező esetben senki sem érte el. hát a hitelesítés vélhetően vagy nincs konfigurálva, esetleg nem kapcsolódik adatbázishoz. vagy valamilyen hálózati eszköz nem megfelelő.

    de utolsó ismereteim alapján ezt senki sem "viszi", így nem fejlesztik és tippem szerint nem is fogják. már az az alibi sem él, hogy tesztelik. persze amennyit elköltöttek már mindenre simán lenne hozzá már CDN is, ami még kiszolgálná az igényeket is. viszont kétlem, hogy ezt megéljük.

    [ Szerkesztve ]

    „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

Új hozzászólás Aktív témák