Új hozzászólás Aktív témák

  • brazos

    senior tag

    válasz azbest #20667 üzenetére

    Szerintem a ci+ AH integrált modulok nem fognak önálló felületet kapni, hisz ezt minden tv márkára ki kéne kísérletezni, annak meg sok értelme nincs, főleg úgy nincs, hogy az AH-nak eleve van már egy saját internetes felülete, ahová minden mai modern tv fel tud lépni, lévén minden modern tv-ben van netcsatlakozó.
    Az általad említett klf. appokhoz is kelleni fog(na) az internet csatlakozó, tehát tök feleslegesnek tartom én, hogy belekezdjenek egy olyan projectbe, aminek amúgy semmi értelme, és még ezzel is jócskán húzzák az időt, és az efik amúgy is véges türelmét.
    A mindiGo meg már megvan, és az ebbe való belépéshez, és annak felületén való mozgásnak, a menüben való közlekedésnek nem feltétele az, ha a tv-ben netán nincsen saját webböngésző beépítve, -gyakorlatilag mindegyikben van egy alapszintű böngésző- és gyakorlatilag a klf. appok sem nyújthatnak mást, mint azt, hogy lehetővé teszik a belépést a mindiGó netes felületére és a bejelentkezés és az ügyfél azonosítás is a netes felületen történik meg.
    Szóval, ha mégis szándékukban lenne külön tv applikációkat gyártani, akkor az eleve nagyon nagyméretű lenne, - mivel tartalmaznia kellene egy saját külön, a tv-től független webböngészőt, -ami a flash jövő évi kivezetése okán tudja majd a html5-öt is kezelni- saját média codeckeket, és médialejátszót, hogy nem függjenek a tv-ben lévő esetlegesen gyenge lejátszótól, és min dezt úgy kéne megoldani, hogy a tv-k eltérő teljesítményű processzoraival is működőképesek legyenek, szóval ez nagyon sokrétű, és nehéz munka, ennek én nem látom értelmét.

Új hozzászólás Aktív témák